Tuesday, January 31, 2012

ORANG PAS CUMA CEKAP PEGANG 2 PORTFOLIO...

ORANG PAS ni memang tak layak pegang apa-apa jawatan pun sebab depa memang tak boleh buat kerja. Bukti terbaru ADUN PAS dah tak layak pegang jawatan EXCO agama Islam di Selangor sampai si Jahiliyah pulak yang pegang jawatan tu. Hanya 2 portfolio yang memang selayaknya dan mampu diurus tadbir dengan cekap oleh ORANG PAS ni1. EXCO Jual tanah wakaf, bangunan masjid atau surau
    Bab-bab jual menjual memang puak-puak PAS ni cekap. Habis semua depa mampu jual. Kalau nama ALLAH, agama Islam pun depa jual...apalah sangat tanah wakaf dan surau!!!!

2. EXCO Cerai Cepat Nikah
    Kes-kes cerai akan dipercepatkan terutama kalau melibatkan bakal-bakal janda lawa lagilah cepat proses cerai dia sebab lepas tu boleh la EXCO ambik janda tu buat bini. Kalau dah cukup kuota, bolehlah pulak pak-pak syeikh kat pejabat agama pulak pakat-pakat atuq bini!!!!

Itulah sebabnya bolasepak Kedah tak boleh pi mana sebab di pemikiran kepala otak ORANG PAS ni....kat mana ada tanah wakaf lagi untuk dijual, surau tang mana, masjid mana pulak yang depa boleh jual...boleh jual kayu dengan zink pun jadilah.Bukan salah Khazali seorang - KFAKhazali Din (tengah) diiringi anggota polis keluar dari Stadium Darul Aman selepas Kedah kalah kepada Kelantan dalam perlawanan Liga Super, Sabtu lalu.ALOR SETAR - Jawatankuasa Eksekutif Persatuan Bola Sepak Kedah (KFA) dikatakan akan bermesyuarat dalam tempoh terdekat dan dijangka turut membincangkan kedudukan Datuk Khazali Din sebagai pengurus pasukan Hijau Kuning.
Utusan Malaysia difahamkan perbincangan mengenai kedudukan Khazali adalah bagi mengambil kira pandangan dan desakan segelintir peminat yang mahu beliau berundur ekoran aksi longlai skuad Kenari dalam permulaan Liga Super.
Menurut sumber, sebarang keputusan mengenai kedudukan Khazali akan dibuat secara bersama, dengan mengambil kira pelbagai aspek demi kebaikan semua.
Desakan segelintir penyokong mahu Khazali berundur semakin hebat disuarakan kelmarin akibat aksi longlai skuad Kenari yang bukan saja gagal mencipta kemenangan, malah gagal menjaringkan sebarang gol dalam empat perlawanan Liga Super, menyebabkan Kedah menghuni tangga kedua tercorot.
Sementara itu, Setiausaha Kehormat KFA, Datuk Dr. Hamdan Mohamed Khalib ketika dihubungi Utusan Malaysia semalam berkata, isu mengenai kedudukan Khazali diserahkan kepada persatuan itu untuk menentukannya dengan memberi jaminan mempertimbangkan pandangan semua pihak.
Beliau bagaimanapun berkata, situasi yang melanda Hijau Kuning tidak boleh diletakkan ke atas bahu Khazali semata-mata.
Beliau turut meminta penyokong Kedah agar tidak panik dengan prestasi skuad Kenari kerana KFA akan melakukan segala yang terbaik bagi mengembalikan kegemilangan bola sepak Kedah.
Tindakan itu, katanya termasuk menggantikan pemain import jika perlu tetapi mesti menerusi prosedur yang ditetapkan.
"Persembahan Kedah sebenarnya menunjukkan peningkatan dan masih ada ruang serta peluang untuk memperbaiki kelemahan memandangkan musim liga masih panjang.
"Saya berharap semua pihak tidak panik dan terus berada di belakang menyokong pasukan," katanya.

No comments:

Post a Comment