Monday, May 21, 2012

NI YANG BUAT NIK AZIZ MERACAU...

patutlah Sekejap tanpa syarat...sekejap ada syarat...sekejap kena terima Chinadoll untuk bermuzakarah bersama..


Timbalan Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin hari ini hadir memeriahkan majlis perkahwinan anak sulung bekas Timbalan Presiden PAS Nasharudin Mat Isa di Bandar Bukit Mahkota di sini. Muhyiddin, yang tiba pukul 3.40 petang, berada kira-kira 30 minit menikmati jamuan bersama pasangan pengantin Nusaibah Nasharudin, 25, dan Mohd Nazri Husain, 27, serta bergambar kenang-kenangan bersama mereka.
 Turut kelihatan pada majlis itu ialah Menteri di Jabatan Perdana Menteri Datuk Seri Mohamed Nazri Abdul Aziz, Yang Dipertua Dewan Negara Tan Sri Abu Zahar Ujang, Timbalan Speaker Dewan Rakyat Datuk Ronald Kiandee, Ketua Pemuda Umno Khairy Jamaluddin dan bekas Pesuruhjaya PAS Selangor dan Presiden Jalur Tiga (Jati) Datuk Dr Hasan Ali. Ketika ditemui pemberita, Nasharudin yang juga Anggota Parlimen Bachok, berkata beliau berterima kasih kepada Timbalan Perdana Menteri dan tetamu kehormat lain yang sudi hadir menyerikan majlis itu walaupun berlainan ideologi politik. Nusaibah, anak tunggal perempuan dalam kalangan lima beradik, sedang melanjutkan pelajaran dalam bidang Ijazah Pendidikan di Universiti Kebangsaan Malaysia manakala suaminya seorang arkitek.- Bernama


Komen GPB 

Macam ini  la  seorang pemimpin ... tengok  pemimpin UMNO , walaupun berlainan ideologi politik  mereka tetap hadir sebagai tetamu ke rumah kenduri pemimpin PAS iaitu Ahli Parlimen Bachok Ustaz Nasharudin Mat Isa.

Bukannya macam segelintir ostat2 PAS yang sampai hari ini tak mahu jejak kaki ke kenduri rumah orang UMNO  sebab mereka dianggap kafir kerana menolak Islam .  Cukup -cukup la nak taksub tu ...PAS la ni pun dah kawan dengna kafir DAP sampai boleh benarkan baca Al Quran lagi ..
sumber

No comments:

Post a Comment