Sunday, May 20, 2012

AMBIGA DISUNATKAN...

Ambiga hampir disunatkan oleh orang Melaka. PAS jahannam masih tidak sedar diri bersekongkol dengan musuh Islam....


PANAS: AMBIGA "MATI" DI MERLIMAU


KREDIT UNTUK ALOQLALOQ

HARI INI NEGERI MELAKA MENCIPTA LAGI SATU SEJARAH APABILA AMBIGA, PENGERUSI BERSIH TERLALU TAKUT UNTUK BERCERAMAH DI MERLIMAU HINGGA TERPAKSA MEMBATALKAN CERAMAHNYA PADA SAAT AKHIR.

AMBIGA DIJEMPUT OLEH PAS MELAKA UNTUK MEMBERI CERAMAH “AGAMA” DI MARKAZ AS-SOLIHIN, MERLIMAU PASIR.

WALAUPUN SATU MALAYSIA DAH TAHU YANG AMBIGA NI ANTI ISLAM, PAS MASIH MENGGUNA PAKAI AMBIGA ATAS ARAHAN DAP KOMUNIS.

MENGIKUT SUMBER, AMBIGA MEMBATALKAN CERAMAHNYA PADA SAAT AKHIR APABILA LEBIH 500 ORANG MERLIMAU SIAP SEDIA UNTUK MEMBERIKAN SAMBUTAN HANGAT KEDATANGAN MUSUH ISLAM INI.

PENDUDUK MERLIMAU YANG SEDIA MAKLUM DENGAN KEJAHATAN YANG DIBAWA OLEH AMBIGA, BERSATU HATI UNTUK MEMASTIKAN BETINA CELAKA INI TIDAK MEMBERIKAN CERAMAH APATAH LAGI MENJEJAKKAN KAKI KE MERLIMAU.

TERNYATA PENDUDUK MERLIMAU YANG BERHIMPUN SECARA AMAN DI HADAPAN MARKAZ AS SOLIHIN BERJAYA MENGHALANG KEDATANGAN AMBIGA.

INI ADALAH SATU KEJAYAAN BESAR DAN BUKTI AMBIGA HANYA BERANI BERCAKAP DENGAN PENYOKONGNYA SAHAJA, TETAPI TAKUT UNTUK BERHADAPAN DENGAN RAKYAT YANG MAJORITINYA BENCIKAN BERSIH 3.0.

INI JUGA ADALAH BUKTI KUKUH, RAKYAT MELAKA TERUTAMANYA PENDUDUK MERLIMAU MENOLAK AMBIGA DAN PAKATAN RAKYAT.

RAMAI YANG KESAL KENAPA PAS SANGGUP BAWA AMBIGA KE SINI WALAUPUN TAHU SIAPA AMBIGA YANG SEBENARNYA. TERNYATA MEREKA DALAM KEADAAN TERDESAK  DAN TERPAKSA MELAKUKAN APA SAHAJA UNTUK MENDAPAT SIMPATI POLITIK.

AKU JUGA HARAP SEMUA NEGERI DALAM MALAYSIA DAPAT SEDIAKAN SAMBUTAN YANG PALING HANGAT KEPADA AMBIGA JIKA DAPAT TAHU DIA NAK DATANG TEMPAT KORANG SEMUA.

PASTIKAN TEMPAT KITA TIDAK DIMASUKI OLEH MUSUH ISLAM KERANA AKU YAKIN JIKA KITA MENENTANG KEJAHATAN PASTI ALLAH AKAN BERKATI PEJUANGAN KITA.
SORRY AMBIGA…LAIN KALI BOLEH CUBA LAGI. SATU MELAKA BENCI AMBIGA!!!

AMBIGA PENAKUT. NOKTAH!!!

No comments:

Post a Comment