Monday, April 30, 2012

YANG BODOHNYA KERAJAAN BN ITU SENDIRI...

Inilah sebabnya ada kes surat BR1M RM500 di buang dalam hutan n longkang. POS MALAYSIA rupa2nya sarang Pembangkang. Sepert juga PROTON, Hasil titik peluh Kerajaan BN, dicemuh pembangkang...tapi puak2 pembangkang inilah jugak yang mencari makan di situ. Lebih teruk lagi ialah apabila mereka menjadikan oerganisasi berkenaan seperti parti politik mereka, hanya penyokong pembangkang di pilih bekerja disitu. Tapi salah kerajaan BN juga terlalu terbuka...kononnya parti letak di tepi ...tapi bila dapat dikuasai oleh puak-puak ini....lihatlah apa yg terjadi!!!! http://riziqin.blogspot.com/2012/04/pos-malaysia-ada-kena-mengena-dengan.html

3 comments:

 1. Aku taknak guna Pejabat Pos untuk bayar bil utiliti dan perbaharui lesen lagi. Biar jauh sikit tak pe asalakan aku tak suap perusuh KOTOR 3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Macamacam..BSN ada..awek dia plak cun habih

   Delete
 2. 1Malaysia semua...

  Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

  Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

  Kalau berminat, sila layari :

  (Versi English)
  http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


  (Versi Melayu)
  http://PelaburanHartanah.blog.com


  ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


  Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

  Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

  ReplyDelete