Saturday, April 28, 2012

BERSIH 3.0 : TOLAK SAMA BN, TOLAK SAMA SULTAN!!!!!

Jelas agenda si kafir harbi.....yang menariknya masih ada penyokong pembangkang yang masih sayangkan bangsa dan agamanya!!!




3 comments:

  1. Marah abang kita tu nampaknya...nak buat ape tukar kerajaan kalau tak suka dan rasa orang yang memimpin tu salah ganti dengan orang lain yang lebih baik.JANGAN BUANG BAPA KITA kerana kesilapannya..ditegur dengan berhemah InsyaAllah DIA BERUBAH...

    Kalau tukar kerajaan yang nak digantikan tu lebih burok dan akan menindas bangsa nak buat apa.Sama je macam lepas kandang harimau masuk mulut BABI..oops salah mulut BUAYA.

    ReplyDelete
  2. sgray...dlm hati ada taman jgak tu...heheh

    ReplyDelete
  3. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete