Tuesday, April 3, 2012

BERBALOIKAH....?????

Adakah petunjuk dari Allah kerana mengagung-agungkan kafir DAP!!!!


GEMPAR!! Akibat Ghairah Penyokong Pas Mati Sebab Bendera Dap!!Gara-gara bersemangat untuk memasang bendera parti PAS dan DAP , dua rakan maut terkena renjatan elektrik apabila sebatang buluh yang diguna untuk menggantung bendera itu terkena kabel elektrik bervoltan tinggi di Kampung Tengah, Bukit Panau, dekat sini malam Jumaat.

Rosli Hussin, 47, dan rakannya Mohd Daisan Ibarahim, 37, yang terjatuh dan pengsan selepas terkena renjatan elektrik itu, disahkan mati di tempat kejadian dan mayat mereka dihantar ke Hospital Tanah Merah.


Abang ipar seorang daripada mangsa, Che Musa Mamat berkata adik iparnya, Rosli bersama empat rakannya ke kawasan itu untuk mendirikan buluh setingga kira-kira 12 meter untuk menaikkan bendera PAS dan DAP pada pukul 12 tengah malam.

Ketua Polis Daerah Tanah Merah DSP Abdul Aziz Mahmood ketika dihubungi mengesahkan menerima laporan mengenai kejadian itu awal pagi Sabtu.

Beliau menasihatkan orang ramai, khasnya penyokong parti politik supaya jangan terlalu ghairah bertindak memasang bendera politik sehingga mengabaikan keselamatan diri- SungaiRapat Online.

Tudiaa.. memula Al-fatihah pada kedua-dua orang tu. Tapi selama ni tak pernah dengar pulak ada orang mati kerana pasang bendera. Tiba-tiba bagi orang ISLAM PAS pasang bendera KAFIR DAP. Ada pulak yang mati kena letrik. Paling pelik pakai buluh pun letrik boleh sangkut juga. Betul la orang kata, jodoh dan maut di tangan tuhan.

Tapi sedihkan bila ada orang Melayu Islam kita, mati sebab pasang bendera DAP?


McTheory:

Apa agaknya kita nak bagitau, bila ada orang tanya nanti?

sumber

No comments:

Post a Comment