Monday, March 5, 2012

LEPAS NAZRI, NAJIB PULAK KUTUK ANWAR!!!

Lepas nazri kata Anwar iblis...Najib pula kata Anwar tak berfikiran munasabah....gilalah tu!!!!


Najib sedia debat dengan orang berfikiran munasabah

05/03/2012 1:39pm

KUALA LUMPUR 5 Mac - Datuk Seri Najib Tun Razak berkata, beliau sedia berdebat mengenai politik dengan sesiapa saja yang mempunyai pemikiran yang munasabah dan yang serius mengenai masa depan negara.
Perdana Menteri berkata, bahawa sebagai seorang ahli politik dalam sebuah negara demokrasi, beliau tidak dapat elak daripada orang bercerita perkara buruk mengenai diri beliau.
"Jika saya tidak boleh menerima hakikat ini, maknanya saya telah buat pilihan kerjaya yang salah.
"Saya terima dengan adanya. Saya sedia berdebat mengenai politik dengan sesiapa, sama ada lelaki atau perempuan, yang mempunyai pemikiran yang munasabah dan saya hargai suasana politik di Malaysia yang meriah,” katanya dalam entri terbaru bertajuk “Kebenaran Mengenai Malaysia” dalam blog beliau di www.1malaysia.com.my.
Bagaimanapun, Najib berkata, ada satu garis di mana perdebatan demokratik berakhir dan digantikan pula dengan penyalahgunaan, penipuan dan penyalahgambaran.
"Mereka yang serius mengenai masa depan negara kita harus cuba untuk tidak menyeberangi garisan ini,” katanya. - BERNAMA

4 comments:

  1. Kenyataan yang mempunyai seribu maksud dan kiasan yang Tajam .Tapi Awas Pesalah trafic yang banyak Saman tak akan perdulikan saman janji "laju cepat sampai Putra jaya".

    ReplyDelete
  2. hangkedee...anwar ni pemikiran dah mcm Yahudi dah..apa dia peduli!!!!

    ReplyDelete