Tuesday, March 13, 2012

ANDA TERINGIN JADI JANTAN SUNDAL???

Gelaran Jantan Sundal mungkin amat sesuai bagi anak-anak ikan Anwar Ibrahim ni!!! Selain menyundal dan disondol mereka suka memfitnah!!!Bertaubatlah Rafizi!Jangan jadikan fitnah sebagai darah daging!

Monday, March 12, 2012Kecerdikan disalahguna!
RAFIZI Ramli semakin ligat menabur fitnah dan kita tidak menyangka sama sekali bahawa dalam usianya yang begitu muda beliau dilihat begitu seronok dan bergembira merekayasakan berbaga-bagai fitnah dan selepas berjaya membunuh politik Shahrizat dengan persepsi yang beliau mainkan bersama kumpulan pemfitnahnya,beliau terus meneruskan serangan fitnah terhadap Perdana Menteri,Najib Razak.
Barangkali Rafizi juga mengharapkan Perdana Menteri akan melepaskan jawatan sebagaimana beliau berjaya membunuh politik Shahrizat Jalil dengan persepsi dan fitnahnya.
Beliau bagaikan langsung tidak takut dengan dosa dan hanya kerana memikirkan kepentingan parti politik yang beliau dokong serta perjuangkan,beliau sudah tidak ada rasa sifat malu dan takut dengan segala dosa-dosa fitnah yang dilemparkan malah beliau dilihat semakin hari sudah menjadikan fitnah adalah makanan seharian yang menjadi darah dagingnya.
Kita perlu bersetuju dengan nasihat orang-orang tua dan mungkin juga nasihat dari ibu bapa kita bahawa apabila kita berkawan dengan pencuri,lambat laun kita juga akan menjadi pencuri,apabila kita berkawan atau bergaul rapat dengan kumpulan pemfitnah,kita juga akan menjadi pemfitnah yang sama dan apabila kita berkawan dengan peliwat lambat laun kita juga akan terdorong untuk turut sama meliwat ataupun diliwat.
Barangkali inilah yang sedang menimpa Rafizi kerana setelah sekian lama beliau bergelumang dengan orang-orang –orang yang suka memfitnah akhrinya beliau turut menjadi pemfitnah yang lagi hebat dari guru ataupun sifunya dan Rafizi cukup bijak menyusun dan menguruskan segala fitnahnya untuk rakyat melihat sebagai benar,tidak ada yang tidak benar kecuali yang benar belaka.
Sayang,sebagai anak muda yang mendapat pendidikan hingga keluar negara dan pernah disarungkan cincin oileh Anwar Ibrahim,Rafizi kembali ke Malaysia dengan bekalan ilmu-ilmu yang digunakan untuk memfitnah dan mengkacaubilaukan rakyat serta negara dan hari ini beliau bolehlah berbangga kerana fitnah dan persepsinya,dia telah menghumban keluar Shahrizat daripada kabinet.Jahat budak bernama Rafizi ni!
Adakah silibus fitnah merupakan salah satu mata pelajaran yang Rafizi ambil sewaktu mendapat pendidikan di luar Negara?Dan adakah seseorang itu hebat dan bijak mengatur fitnah akan mendapat tempat dalam mana-mana parti pembangkang di Negara ini?Adakah Rafizi tidak takut dengan balasan Allah di akhirat nanti hingga beliau tanpa rasa segan silu menunjukkan jari fitnah kepada musuh-musuh politiknya?Atau memang beliau merasa bangga dan hebat kerana berjaya menjadikan segala fitnhanya sebagai benar?Sebagaimana ketuanya begitulah Rafizi dan Rafizi dengan Anwar seperti  aur dengan tebing,lengkap melengkapi.
Malangnya anak muda ini diheret dan membenarkan dirinya menjadi alat untuk segala kemungkaran dan kita menerima kalau perjuangannya sekiranya beliau benar serta tidak memfitnah tetapi setakat ini dan kebetulan dalam keadaan rakyat mami dan bingung,fitnah Rafizi menjadi benar.Barangkali Rafizi juga bangga walaupun beliau belajar hingga keluar negara tetapi beliau rela menjadi pencacai ataupun kuda tunggangan.
Ketika ini beliau sedang menyusun lagi fitnah untuk mengaibkan Perdana Menteri yang kononnya menggunakan wang rakyat bagi majlis pertunangan anak beliau dan beliau begitu bersungguh-sungguh hingga berjaya memperdayakan pengurusan Hotel Shangrila dan banggalah Rafizi menunjukkan surat tempahan hotel tersebut bagi majlis pertunangan itu.
Lepas ini kita cadangkan mana-mana pihak tidak perlulah menempah Hotel Shangrila kerana mereka ini turut sama bersekongkol dengan kumpulan pemfitnah Negara dan tidakl reti bezakan antara tempahan dan bayaran.Memang sahlah ada kalangan pengurusan hotel ini jahat juga hati budi mereka!
Rafizi menuduh tanpa rasa malu kononnya PM menggunakan wang rakyat seolah-olah PM Malaysia ini sengkek,seolah-olah PM Najib ini papa kedana hingga terpaksa menggunakan wang rakyat dan bila pejabat PM mengeluarkan kenyataan bahawa segala kenyataan Rafizi itu fitnah,Rafizi enggan menerima penjelasan panjang lebar itu dan terus menuduh PM Najib menggunakan wang rakyat.
Dan kita percaya Rafizi banyak lagi cerita-cerita fitnah yang sedang mereka reka malah sebagai Pengarah Strategik PKR,beliau menyedari bahawa kepimpinan UMNO dan kerajaan terlalu mudah dijatuhkan oleh fitnah-fitnah begini kerana kebetulan rakyat pula lebih suka menerima cerita fitnah daripada menyelidik kebenarannya dan Rafizi serta kumpulannya akan menghidang fitnah sebegini sebagai makanan utama rakyat negara ini.
Rafizi harus kembali ke jalan benar sekiranya beliau tidak mahu usia dan latar belakang pendidikannya menjadi sia-sia serta akal budinya menjadi rosak binasa,Rafizi harus bertaubat dan takut dengan Allah dan selagi Rafizi bersekongkol dan bersekang mata mengumpul segala fitnah,ingatlah seksa Allah sedang menanti!Bertaubatlah Rafizi sebelum fitnmah itu menjadi darah daging…!

No comments:

Post a Comment