Saturday, March 29, 2014

MUSANG HITAM TERINGIN NAK JADI PM..!!!!

Buruk perangai orang politik yang kecewa ni..tapi dah tua-tua ni apa lagi nak dikejar dalam politik...Kalau Anwar Ibrahim...berjuang untuk jadi PM sebab nak teruskan agenda meliwat..Musa Hitam pula mungkin nampak ada harapan beliau untuk jadi PM dengan keberadaan Anwar di dalam penjara selepas PRU14 nanti...

FITNAH TERBARU MUSA HITAM TERHADAP TUN MAHATHIR.


1. Kita digemparkan satu berita dimana Musa Hitam menuduh Tun M berada di Malaysia sewaktu berlakunya kejadian Mamali 19 November 1985.

2. Selepas hampir 30 tahun.....

Musa Hitam dedahkan Matathir berada di Malaysia bukannya berada di China seperti yang dilaporkan dalam media dalam insiden MEMALI pada 19 nov 1985 yang mengorbankan 14 nyawa.

Musa dedahkan dalam Forum Diskusi Politik Malaysia : Dulu dan Sekarang anjuran Kerajaan Kelantan kelmarin dan moderatornya Prof Datuk Dr Mohamamad Agus Yusof..


2. Menurut Musa Hitam, Tun Mahathir tidak berada di China, tetapi berada di Malaysia bukan setakat hari pertama kejadian sahaja, malah hingga hari ke empat. 

Anda boleh baca disini laporan daripada portal pembangkang

3. Malang sekali, PMO ucapan Tun M pada 22.11.1985 di Qing Hua University Beijing membuktikan Tun M berada Di China. Malah dalam buku " Five Principles of Chinese Policies" menunjukkan bahawa Tun M sememangnya di China pada 20 - 28 November 1985

4. Kegilaan apakah yg melanda Musa Hitam bekas Timbalan Perdana Menteri dan juga Menteri Dalam Negeri ketika itu, sanggup menuduh Tun Mahathir sedemikian rupa?

5. Ini adalah kertas putih yang ditandatangan sendiri oleh Musa Hitam dan dibentangkan di Parlimen tanpa sebarang bantahan dari PAS.

Baca disini

6. Yang paling lucu, Prof Agus begitu terperanjat dengan kenyataan Musa Hitam hingga terkeluar perkataan "Oh My God".

#Kesimpulan

Bila berada dipentas bersama dengan ahli politik Pas Musa Hitam akan bertukar menjadi Pas, bila bersama Anwar Musa Hitam akan berkata Liwat dihalalkan..inilah standard orang Melayu berpolitik demi untuk mencari kuasa.

1) http://books.google.com.my/books?id=TvXlFsxmJiMC&pg=PA404&dq=mahathir+china+november+1985&hl=en&sa=X&ei=23M1U4fuHqm8iAfy9ICIDw&redir_esc=y#v=onepage&q=mahathir%20china%20november%201985&f=false

2) http://www.pmo.gov.my/ucapan/?m=p&p=mahathir&id=846

3) http://ms.wikipedia.org/wiki/Musa_Hitam


sumber

No comments:

Post a Comment