Monday, February 18, 2013

HINDRAF PUN DAH INSAF..PENYOKONG PAS BILA LAGI..???

Lain macam ja HINDRAF ni..dah rasa tak tertindas dah ke...??? Atau Najib tawar jadi calon..??? Apapun baguslah kalau HINDRAF dah sedar Kerajaan BN sentiasa menjaga kepentingan semua kaum..!!!Amaran Keras!!!! Pemimpin Hindraf P Waythamoorthy memberi amaran bahawa Pakatan Rakyat mungkin berisiko akan kehilangan sehingga 25 kerusi Parlimen


P Waythamoorthy juga mendakwa Hindraf boleh membantu untuk mengalihkan undi tersebut agar memihak kepada Pakatan Rakyat jika pakatan pembangkang bersama dengan pergerakan itu."Masyarakat India tidak berperang dengan kerajaan kerana kita ada pada tahun 2007 hinggan 2008.
"Pentadbiran Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak telah melakukan kerja yang mengagumkan dari bawah dan jika mereka berjaya mendapatkan 55 peratus daripada jumlah pengundi India, Pakatan berkemungkinan untuk hadapi risiko di 25 kerusi Parlimen," katanya dalam satu kenyataan media hari ini.Beliau juga meramalkan bahawa Kedah dan Selangor mungkin akan kecundang ke tangan BN dalam pilihan raya akan datang.

No comments:

Post a Comment