Monday, September 5, 2011

SIAPA HARUSSANI YANG MENGHUKUM NORAMFAIZUL MATI SYAHID !!!!!

Polis Bukit Kepung yang mati mempertahankan AGAMA, BANGSA dan NEGARApun MAT SYABU kata pengkhianat...MAT SYABU walaupun pernah ada KES KHALWAT tetapi kini DIA ULAMAK BESAR NO 3 dalam PAS selepas NIKI AZIZ dan HAJI HADI....kalau ikut kata MAT SYABU...POLIS-POLIS tu pengkhianat maka POLIS-POLIS tu mati masuk NERAKAlah . Jadi SIAPAlah pula Mufti Perak, Tan Sri Harussani Zakaria yang nak menghukum Noramfaizul Mohd. Nor yang mati nak bagi bantuan kepada SAUDARA SEISLAM di negara luar, SOMALIA tu ...MATI SYAHID!!!!!


Noramfaizul mati syahid

KUALA LUMPUR 4 Sept. – Jurukamera BernamaTV, Noramfaizul Mohd. Nor yang terbunuh di Somalia boleh disifatkan sebagai mati syahid kerana Allahyarham terkorban semasa misi membantu meringankan penderitaan dan kesengsaraan rakyat Somalia yang majoritinya beragama Islam.
Mufti Perak, Tan Sri Harussani Zakaria berkata, sebagai umat Islam, Allahyarham layak diberi pengiktirafan tertinggi itu kerana turut telah membuka mata rakyat negara ini akan penderitaan yang dialami rakyat Somalia.
“Allahyarham yang terlibat dalam misi kemanusiaan ini serta rakan-rakan media lain ternyata pejuang yang hebat kerana berani untuk membuat liputan di negara yang bergolak seperti Somalia,” katanya ketika dihubungi Utusan Malaysia di sini hari ini.
 

No comments:

Post a Comment