Tuesday, October 21, 2014

INGAT..!!! JANGAN SAMPAI JADI MACAM NI..!!!

Kalau Melayu masih berpeluk tubuh da menganggap remeh dengan kempen mensucikan anjing oleh puak Melayu Liberal dan Cina DAP..tunggulah...tak mustahil babi pun akan disucikan...Kalau Melayu gembira mendakap anjing..mungkin juga Melayu akan gembira mendakap babi suatu hari nanti..Bila tiba saatnya Melayu tersenyum mendakap babi..maka berakhirlah ketamadunan bangsa Melayu Islamditelan Cina DAP!!! Yang tingal selepas itu Melayu Cina DAP yang cara hidupnya adalah seperti cina DAP!!!


Program "Saya Mahu Membela Babi" bagi meningkatkan pendapatan

Mengetahui daging babi haram dimakan, tetapi jika darurat boleh makan alas perut tanpa melampaui batas, serta mengambil contoh 'Hudud' hanya untuk orang Islam,  dan haram makan babi adalah cuma kepada orang Islam, tidak mustahil satu hari nanti program ini akan diperkenalkan oleh orang Islam kepada orang Islam pula. Untuk menambah pendapatan katanya.

Yelah. Yang membela cuma membela. Yang makan bukan Islam. Kemudian akan ada pihak lain pula bersuara. Deyy. Orang Hindu tarak makan lumbu. Tapi ada bela kasi jual sama Melayu juga?

Dah. Hanyutlah dalam pluralisme justifikasi. Bibitnya bermula dari mana? Bukankah program sentuh hanjeng seperti kelmarin?

Eleh, pegang babi boleh samak. Kalau pegang perempuan bukan muhrim? Kalau anjur Oktoberfest? Argumentasi perbandingan durian atas epal seperti itu akan pasti keluar dari macai liberal.

​*Bahan sendaan semata-mata*

SUMBER


1 comment: