Tuesday, November 1, 2011

PELIK???MENGAPA NAJIB JUGAK YANG KENA, TIDAK ANWAR

Alamak....bukankah puak-puak pembangkang dok mereyan kata tok dia sokong BERSIH!!!Abih tu apa dia ni buat dengan NAJIB!!!!Putera Andrew kunjungi Najib di Putrajaya

31/10/2011 11:43am

PUTRAJAYA 31 Okt. – Duke of York, Putera Andrew mengunjungi Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak di Seri Perdana di sini hari ini.
Pesuruhjaya Tinggi British ke Malaysia, Simon Featherstone mengiringi putera diraja itu dalam perjumpaan selama satu jam sambil bersarapan pagi.
Putera Andrew tiba di Malaysia semalam untuk lawatan selama tiga hari selaku wakil khas Britain bagi perdagangan antarabangsa dan pelaburan.
Beliau dijadual menemui beberapa pegawai kanan kerajaan Malaysia termasuk Gabenor Bank Negara Tan Sri Dr Zeti Akhtar Aziz, dan komuniti perniagaan serta menghadiri acara termasuk merasmikan Newscastle University di Iskandar Malaysia, Johor.
Beliau juga akan menghadap Yang di-Pertuan Agong Tuanku Mizan Zainal Abidin pukul 3 petang hari ini di Istana Terengganu, Kuala Lumpur. Kunjungan beliau yang pertama ke Malaysia ialah pada 2001. - Bernama

No comments:

Post a Comment