Monday, November 14, 2011

BOHSIA DAN BOHJAN MELAYU TERHANGAT!!!!!

Tahniahlah kepada DAP kerana mampu melahirkan BOHSIA dan BOHJAN MELAYU yang sanggup MENGANGKANG demi survival POLITIK DAP! Lagi dahsyat dahlah BOHSIA DAN BOHJAN MELAYU ni sanggup MENGANGKANG, sanggup juga menjadi BARUA DAP demi menjahanamkan pemerintahan kerajaan MELAYU dan menCELAKAKAN hidup rakyat!!!Awalnya bila YAB PM bersama sama YB Menteri KPDNKK Dato Seri Ismail Sabri melancarkan Kedai 1Malaysia (KR1M) puak yang paling awal juga menyalak ialah ACCIM iaitu Gabungan Dewan Perniagaan Perindustrian Cina.

Beritanya ada ditulis didalam posting terdahulu di sini

Persatuan Peniaga cina yang selama ini membaham kekayaan negara kerana mengawal barangan keperluan negara ini menyalak berkata bahawa perniagaan mereka bakal terjejas dengan kewujudan KR1M..

Kerajaan sedar bahawa rakyat perlukan pembelaan! rakyat perlukan bantuan! desakan hidup yang menghimpit! kenaikan kos sara hidup yang tinggi ditambah dengan sikap peniaga yang rakus mencekik darah rakyat telah menyebabkan KPDNKK dibawah teraju Tok Mail dipertanggungjawabkan untuk mengambil tindakan drastik bagi membantu menjahit kocek rakyat yang semakin koyak rabak dek penangan kenaikan harga barang oleh perompak perompak berlesan ini!!!

Hari ini bila KR1M telah mula mendapat perhatian! KR1M telah mula dijadikan syurga membeli barang keperluan oleh rakyat dan kewujudan serta kehadiran nya ditengah tengah kependudukan rakyat ditagih dan dinanti maka pastinya kerisauan peruncit kejam yang selama ini beraja dimata, bersultan di hati ini semakin menjadi kenyataan...!

Bagi mereka rakyat terutama golongan Bumiputera yang memegang kuasa beli terbesar didalam negara mesti sentiasa tunduk dan sujud dengan ketetapan yang mereka cipta! Bagi mereka rakyat mesti mendapatkan bekalan dari mereka walaupun kenaikan harga yang amat membebankan itu amat amat menyeksakan rakyat...!

Kini, melalui rakan kongsi jahat mereka atau sekutu setilam sebantal DAPig telah memulakan siri serangan terhadap KR1M. Minggu ini sahaja dari perbandingan harga yang dibuat secara fitnah dan tipu hingga resit yang mereka keluarkan juga diubah timbul pula cerita terbaru bahawa produk susu di KR1M mempunyai virus e-coli...!

Semalam buat perbandingan harga, hari ini keluar dengan keputusan LAB...! tak ke boleh dibaca bahawa agenda puak haramjadah ini jelas! tindakan mereka jelas dan nyata mahu usaha murni Kerajaan BN ini gagal!

Tony Puaka dan Nurul Izzah yang mewakili pakatan haram pembangkang serta peniaga peniaga cina rasis yang mencekik darah rakyat selama ini JELAS MAHUKAN RAKYAT SUSAH! Jelas mahukan rakyat dihimpit dengan harga barang yang tinggi!

2 Perkara yang menjadi asas kepada tindakan mereka! pertama mahu rakyat menderita! bila rakyat menderita maka mudah bagi puak haramjadah ini menuding kepada Kerajaan BN untuk menanggung salahnya. Kedua kerana mereka ini rasis! rasis yang hanya tahu menjaga kepentingan puak dan suku sakat mereka sahaja!

Bagi mereka kaum Bumiputera yang memegang kuasa beli ini hanya layak menjadi pengguna walaupun terbeban dengan nilai harga yang tinggi! Bagi mereka kaum Bumiputera hanya wajar dan layak diperalatkan bagi meneruskan cengkaman kekayaan mereka selama ini.

Usaha mereka ini pasti lebih mudah jika lebih ramai anak anak haram Melayu dan Bumiputera yang sentiasa menyokong dan mendokong dengan bangga dan rela menggadai maruah walau hanya mengejar gelaran sebagai BARUA...!

Lu Fikir La Sendiri!!!


No comments:

Post a Comment