Monday, March 4, 2013

HARAKAH NAK JADI AKHBAR ISLAM

Harakah...jadilah akhbar Islam..cukup cukuplah memfitnah...


HARAMKAH KANTOI MENIPU LAGI....

OPS SULU : HARAKAH KANTOI BUAT FITNAH!!!!
Wow.... Haprakah yang MENDAKWA TEPAT DARI SUMBER rupa-rupanya kaki temberang senang cerita FITNAH..... Terbaru HAPRAKAH SUARA RASMI SYIAH PAS buat kenyataan bodoh dengan menyatakan pemimpin Sulu telah dijemput ke Perhimpunan Agong UMNO.


Nampak sangat HAPRAKAH SYIAH ni dah habis modal sampai tak tahu beza antara Jamalul Kiram III yang arahkan Penceroboh menceroboh Lahad Datu dengan pemimpin MILF, Ebrahim Murad Al-Haj.Takpa... Ni aku nak ajar bezakan sikit antara fakta dengan AUTA.Yang arahkan tentera PENCEROBOH MASUK KE MALAYSIA IALAH : JAMALUL KIRAM III. Muka dia macam kat bawah ni.


Gambar yang depa ketengahkan tu adalah pemimpin MILF, EBRAHIM MURAD AL-HAJ. Pemimpin BangsaMoro yang menandatangani perjanjian damai dengan Filipina atas bantuan Kerajaan Malaysia tempoh hari. Muka dia macam kat bawah ni :

Jadi aku nak tanya HAPRAKAH dan MACAI-MACAI PEMBANGKANG, TAKKAN TAK DAPAT BEZA ANTARA JAMALUL KIRAM DENGAN EBRAHIM MURAD? Takkan TAK RETI NAK BEZA dengan individu yang mengaku sebagai Sultan Sulu yang memerintahkan 'tenteranya' menceroboh Lahad Datu dengan pemimpin yang mengetuai organisasi MILF????Aku yakin hangpa tak bodoh sampai tahap tu.... Tapi kalau hangpa ni jenis tak boleh nak beza, memanglah hangpa bebal!!! Tapi sebelum tu meh kita tengok muka 'pemimpin' kat bawah ni...Hangpa kenai tak? Kalau kenai, aku nak tanya apa dia sembang dengan Misuari eh???Sumber :
No comments:

Post a Comment