Saturday, June 30, 2012

TERANSANG BILA TENGOK ABANG USTAZ..ABBY DAH MULA LUPA DIRI...

Apabila tengok abang-abang Ustaz PAS secara berdepan, bila bertentang mata...Abby Abadi mula teransang..bila mata putih lebih banyak dari mata hitam, mulalah Abby menyalahkan UMNO untuk menarik perhatian abang-abang lebai....

Antara ucapan Abby Abadi, beliau ada menyebut 'dalam UMNO tidak ada ciri ciri Islam, hanya PAS sahaja ada ciri ciri Islam'. 

Sebenarnya Abby Abadi yang lupa diri...ghairahkan dunia...tidak mahu mencari ALLAH...bila dah susah..dah tak boleh cari makan...walaupun ABBY masih ghairah tetapi tiada lelaki yang sudi..tambahan lagi melihatkan kejayaan rakan seprofesyen, Aisyah yang berjaya memperolehi PASANGAN dan KEWANGAN sejak menyertai PAS...semoga Abby Abadi mencari Allah dalam ertikata yang sebenarnya...




GEMPAR!! Abby Abadi KANTOIKAN Pas Kuala Kedah!! #TukarKedah



Dua hari lepas, Pas Kuala Kedah menganjurkan himpunan hijau menuju Putrajaya dengan membawa Abby Abadi sebagai penceramah. Kehadiran dianggarkan seramai 1000 hingga 1500 sahaja.

Tapi yang peliknya hanya Nasir Mustafa yang beriya iya hadir dan meraikan abby dalam himpunan itu, tapi kelibat Phahrolrazi dan Amiruddin langsung tidak nampak..

Sedangkan dalam banner ada gambar mereka bertiga? Adakah pertelingkahan merebut kuasa dalam Pas Kuala Kedah masih belum selesai? Sehingga mereka langsung tak boleh bertentang muka??




Kemelut krisis dalaman Pas Kuala Kedah makin memuncak disebabkan ketidak sehaluan pemimpin pemimpin ini..Ahli pas sendiri sudah berpecah kepada tiga kumpulan..

Berbalik kepada himpunan Hijau Kebanyakkan yang hadir hanya mahu bergambar dengan Abby sahaja. Antara ucapan Abby Abadi semalam, beliau ada menyebut 'dalam UMNO tidak ada ciri ciri Islam, hanya PAS sahaja ada ciri ciri Islam'.

Selepas itu bila orang bertanya abby bila nak sertai PAS, abby kata 'insyaAllah akan tiba masanya dia akan sertai Bob Lokman dan Aishah.




Mc sebenarnya tidak berminat nak laporkan soal Abby nak masuk Pas atau tidak. Biarkan dia laa. Kalau itu dia rasa pilihannya yang paling bagus. Mc di lebih fokuskan kepada Pas Kuala Kedah. Di mana Phahrolrazi dan Amiruddin? Jika dilihat pada artikel dan gambar dari MTK ni. Dalam banner ada gambar kedua-duanya. Tapi bila program..dua-dua pun tak datang.

Sedangkan program himpunan Hijau ni dibuat dikawasan depa, sememangnya perlu pemimpin tempatan hadirkan diri bagi menguatkan sokongan. Kalau tak baik pun, berlakon la baik, demi politik mesti kena berlakon. Tapi kalau dah sampai tak boleh pandang muka ni, apa kess? Program tempat sendiri pun pulau..ini dah kes teruk.

Apa yang Mc dengar.. hubungan Phahrolrazi dan Amirudin dah sampai tahap makin kritikal, kiranya dah sampai tahap bunuh-bunuh ni..

Kisah pasal bunuh-bunuh ni, nanti Mc ulas panjang..


McTheory:
Makin teruk, makin parah, makin hebat!

1 comment:

  1. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete