Friday, November 29, 2013

BILA PULA KITA NAK MEMBABIKURAPKAN...????

Tak habis-habis..sudah besar kapala..ada hati yang boleh tahan dengan puak cina bangsat ni..tak palah..masih dok boleh sembang-sembang lagi..minum-minum kopi..gelak-gelak..bagi duit pula ..banyak-banyak pula.....juta...juta...


Thursday, November 28, 2013

BERSIH ADALAH KESINAMBUNGAN PERJUANGAN MELAYU UNTUK MENJADI BARUA INDIA PARIA...????

Melayu rupa-rupanya telah memperhambakan diri kepada India Paria sejak puluhan tahun dulu lagi...telur-telur benih dari perhambaan itu kini telah menetas. Hasilnya amat lumayan sekali......di Malaysia ratusan ribu Melayu sedia mati untuk seorang India bernama Ambiga


Wednesday, November 27, 2013

MELAYU DIPERHAMBA INDIA..!!!

Akibat terlalu taksub seorang Melayu dihambakan seorang India yang menjadi idola di sebuah negara asing...tapi itu kisah lama..

media Britain pasti akan lebih terkejut dalam zaman moden ini ada seorang India yang lagi hebat..memperhambakan Melayu di bumi melayu sendiri..kali ini bukan seorang tapi ratusan ribu orang Melayu menjadi hamba Ambiga..!!!!
 Tapi mengapa tiba-tiba sahaja dimunculkan  kisah perhambaan yang telah berlaku berpuluh-puluh tahun lalu..yang menariknya walaupun telah mendekati ajal tetapi berjaya diselamatkan..kalaulah mangsa meninggal dunia..tiada siapapun yang tahu..kebetulan pula seorang Melayu diperhambakan oleh seorang India akibat terlalu taksub..!!!! Adakah untuk kita jadikan ikhtibar..??

Tuesday, November 26, 2013

BILA MASALAH TAK SELESAI..BOSAN NAK MENULIH..TAK DAK MOOD..!!!

Bini tak dapat tukaq...10 tahun mengajaq di Penang..2 tahun berulang alik naik kereta..alor staq -penang 240 km..dgn anggaran kos minyak dan tol RM60 sehari..service kereta, tayar.. tu tak kira letih bangun pukul 4 pagi..sampai rumah pukul 4-6 petang...sekali dengan aku..aku letih..bila badan letih mula nak cepat marah..tambah dengan kerja banyak gila..

lagi tensen bila dengaq yang baru 3-4 tahun mengajaq kat Penang pun dah dapat tukaq balik kedah..!!

kalau menteri, timbalan perdana menteri duduk depan..sahih tapak kaki naik muka hangpa...

Monday, November 25, 2013

PERNAH DENGAR AHLI UMNO KATA UMNO BARUA MCA, MIC DAN GERAKAN..???

Tak akan pernah jumpa ahli UMNO yang akan kutuk UMNO sebagai barua MCA, MIC dan GERAKAN. Marah macam mana sekalipun seseorang ahli UMNO dekat UMNO sehingga keluar parti sekalipun...memang semua tuduhan akan keluar seperti penyelewengan, kroni, rasuah kecuali satu yang mustahil akan keluar iaitu UMNO BARUA MCA, MIC  dan GERAKAN... tak akan mampu keluar dari mulut mereka. Hal ini kerana memang tidak ada tindakan UMNO yang membaruakan diri untuk menjadi barua MCA, MIC dan GERAKAN. Tidak ada ahli UMNO yang akan berbaring di atas jalan menderhakai raja demi menurut kemahuan MCA, MIC dan GERAKAN..!! Tidak ada ahli UMNO yang memperdagangkan Islam dengan bersetuju  MCA, GERAKAN mempergunakan KALIMAH ALLAH..Cuma yang selalu berlaku ialah UMNO terlebih kesian kepada MCA dan GERAKAN sehingga memberi bantuan  kewangan yang melampau terutama kepada sekolah Cina ..!!!



Tapi perwakilan PAS berani berkata  bahawa sesungguhnya PAS BARUA DAP..!!! Sebab apa..??? sebab saban hari mereka menyaksikan PAS meletakkan diri di tapak kaki DAP dan DAP pula selalu meletakkan PAS  di celah kelangkang DAP bagi menjilat sisa-sisa najis DAP..!!! Mereka menyaksikan pemimpin PAS sanggup menghumban syariat Islam ke dalam longkang Putrajaya demi kerusi empuk dalam pejabat-pejabat Menteri di Putrajaya..!!! Mereka sendiri merasa amat terhina setelah sekian lama menjadi BARUA DAP!!!

WAJAH PERWAKILAN PAS BAKAL AHLI NERAKA KERANA MENGHINA ISLAM..???

Inilah wajah perwakilan PAS yang hina PAS BARUA DAP...masuk nerakalah budak ni sebab hena Islam..kalau dia mengakui PAS tu ISlam dan Islam tu PAS memang nerakalah jahannam lah tempat dia...berani dia menghina Parti Islam SeMalaysia yang kini dah jadi Parti Agama Syiah..


Sunday, November 24, 2013

PARIA MENGHINA SULTAN JOHOR

Ada India yang cuba tunjuk kurang ajarrr...!! India kurang ajar inilah kategori  india PARIA..Paria nak cuti hari ahad, ke isnin ke..boleh buat kat India...kat Malaysia jangan tunjuk perangai PARIA..????


TITAH SULTAN JOHOR DIHINA (UPDATED)

KEMENANGAN "HARAM JADAH'

Mengapa Cina DAP amat-amat gembira dengan kemenangan Mat Sabu...??? Adakah kerana Cina DAP amat-amat yakin Mat Sabu akan melaksanakan Hukum HUDUD di kelantan..??? Inikah yang dinamakan kemenangan HARAM JADAH..kemenangan DAJJAL yang akan menghancurkan Islam di tanah Melayu ini..??




 
 
 
 

Friday, November 22, 2013

SIRI PEMBOHONGAN PEMIMPIN PAKATAN RAKYAT... SIMPAN UNTUK KENANGAN ANAK CUCU KITA ..!!!

Sebelum depa pakat-pakat tak mengaku..sebelum depa suruh blogger upahan depa delete semua bukti..mai pakat-pakat ambik dan simpan bukti-bukti ni untuk dikisahkan kepada anak cucu kita nanti...

Sedia kerat punai kalau Ambiga minta maaf

YANG PAS DAGANG SELAMA INI AGAMA APA...?????

Hudud mula akan di keluarkan dari stor runah Hadi Awang untuk didagang semasa setiap kali Pilihanraya..selesai Pilihanraya, simpan balik dalam stor tu..Kalimah Allah pula di tukar beli dengan undi Kristian semata-mata pemimpin PAS hendak merasa duduk di kerusi empuk Putrajaya...Jadi agama yang mana yang di maksudkan oleh Hadi Awang ni.. bukan untuk di dagang..????

Thursday, November 21, 2013

AZIZ KARPAWI BUKA MATA KITA TENTANG DI MANA KEDUDUKAN HUDUD

Tak panggung kepala puak-puak PAS ni bila Ketua Hakim Syarie Kelantan mengaku Kelantan dah boleh laksanakan HUDUD sejak tahun 1993 lagi




Tapi pengumuman Aziz Karpawi  mengenai cadangan melupuskan kereta berumur 12 tahun ke atas telah menenggelamkan isu HUDUD seketika. Jelas PAS mengguna kesempatan ini untuk membebaskan seketika PAS dari belenggu permasalahan HUDUD yang tiba-tiba meletus dengan kehendak ALLAH SWT ,  telah mendorong Ketua Hakim Syarie Kelantan membuka mulut yang seolah-olah telah terkunci sejak 20 tahun yang lalu




Tetapi ada kebaikannya juga Aziz Karpawi mencipta letusan gelombang kemarahan rakyat terhadap cadangan melupuskan kenderaan berumur 12 tahun ke atas. Tindakan Aziz Karpawi memperlihatkan warna sebenar masyarakat Islam di Malaysia yang kononnya meletakkan HUDUD sebagai keutamaan.  Jelas Pemimpin PAS kelegaan seketika kerana dapat berehat dari persoalan bila nak melaksanakan HUDUD di Kelantan bila timbul isu lupus kereta 12 tahun ke atas tapi yang sedihnya jelas HUDUD hanyalah bermain di mulut sahaja bukan di hati pemimpin PAS dan rakyat kerana isu melupuskan kereta berumur 12 tahun lebih melekat di hati mereka berbanding untuk meletakkan perjuangan HUDUD di hati...


MANUSIA..BUKA HATI..BEBASKAN MINDA..!!

Cubalah dengar baik-baik video ceramah Anwar ini dan Hangpa agak-agak apa jenis manusia bernama Anwar Ibrahim ni..

Jelas dalam ceramah tu Dia boleh kata ada rombongan bangladesh pengundi hantu datang mengaku kat dia yang mereka pengundi hantu..di spesifikkan lagi yang Bangla tu pengundi hantu dari parlimen Najib..
Tiba-tiba hari ini dia kata dia tak tak pernah sebut pun...!!!

Anwar manjakan rakyat Malaysia dengan fitnah setiap saat..dari bangun tidur hinggalah mata dipejamkan dengan dodoian fitnah..bangun esok paginya..terus disajikan lagi dengan sarapan fitnah..yang tak bangun-bangun, terus membawa dosa fitnah ceramah malam tadi ke dalam lubang kubur bersama-sama..!!!

Huru-hara negara dibuat Anwar Ibrahim hanya dengan fitnah 40 ribu pengundi hantu Bangladesh..BLACKOUT...dan macam-macam lagi yang semua tu tak wujud..tapi Anwar Ibrahim wujudkan dalam bentuk fitnah...!!!

Malangnya ramai antara rakyat Malaysia percaya..bawa anak bini berhimpun dalam majlis FITNAH BLACKOUT..bukan sekali..tapi berkali-kali..!!! Cukup-cukuplah kita bersekongkol dengan fitnah Anwar Ibrahim..

Ingatlah..kita akan mati..tetap akan mati..tapi biarlah mati sebagai orang yang beriman..bukan mati dengan kepala penuh dengan fitnah..!!!

GST MUSUH GOLONGAN KAYA

GST...sasaran utama adalah cukai barangan mewah..lagi banyak barangan mewah yang dibeli, lebih banyak cukai yang dikenakan..inilah faktor utama tauke-tauke cina menentang GST..di samping perlu membayar cukai yang lebih, tauke-tauke cina tidak dapat menyucikan duit aktiviti haram dari hasil cetak rompak, pelacuran, perjudian, dadah, penyeludupan....

MALAIKAT PUN DIA AKAN TIPU..!!!

Manusia macam Anwar Ibrahim ni..malaikat pun dia akan cuba tipu...apatah lagi penyokong Pakatan Rakyat yang memang setia dengan pembohongan Anwar Ibrahim...

Anwar Ibrahim dalam parlimen hari ini nafi Pakatan Pembangkang yang menuduh BN membawa 40 ribu pengundi Bangla pada PRU13 lepas. Menurut Anwar Ibrahim angka 40 Ribu Pengundi Bangla itu adalah hasil SPIN Blogger Pro UMNO yang mana Anwar Ibrahim menafikan pakatan Pembangkang terlibat.

sumber

PESANAN SERENTAK BUAT NAJIB DAN RAJA GOBAL..???

Ada pesanan ikhlas buat Najib dan Raja Gobal....
"kaedah pertahanan terbaik ialah dengan menyerang"

Blogger Sukarela dijadikan MUSUH

KedahTimes petik tulisan dari Blog Pakteh. Apa yang diperkatakan Pakteh memang banyak kebenarannya. Malah blogger sukarela dijadikan musuh oleh UMNO dan blogger yang bertuan.

KedahTimes tidak tahu apa alasannya blogger sukarelawan dijadikan sebegitu. Jika takut mereka membuat pusingan 360 darjah, Pihak UMNO perlulah berbaik-baik dengan mereka. Tak perlu belanja berpuluh atau beratus ribu. Air kotak seringgit pun dah kira Alhamdulillah.

Malah blogger sukarela ini digelar dengan pelbagai gelaran.

KedahTimes tetap seperti dulu kini dan InsyaAllah selamanya. Berjuang atas landasan Alif Baa Taa. Selagi ada hayat selagi nyawa dikandung badan, KedahTimes akan mempertahankan Islam, Melayu dan Malaysia.

Wednesday, November 20, 2013

SEDAP-SEDAP BANTAI PAS ISU HUDUD TIBA-TIBA NAK KENA SERANG BALAS ISU KERETA 12 TAHUN..CELAKA PUNYA MENTERI...!!!!

Tengah sedap balun PAS isu HUDUD sampai puak PAS tak panggung kepala


Tiba-tiba ada menteri bodoh pi buat statement bangang..cuma cadangan kajian sajapun..hang sembanglah dengan bini hang...tak payah dok umum..buat bagi kecoh satu negara..tak pasal-pasai tenggelam sat isu HUDUD...nak kena jawab isu kereta pulak dah...banganglah menteri Najib ni...



Walau Hisyamuddin nafi sekalipun..Isu lupus kereta bawah 12 tahun tetap menyakitkan hati rakyat...!!! Tetap dijadikan bahan..ada rakyat yang boleh terima..ada rakyat yang berdendam dengan kerajaan seolah-oleh mereka tahu itulah yang akan kerajaan BN akan lakukan terhadap rakyat miskin..!!! Jahanamlah menteri bodoh ni..!!!


MANA PAS NAK LETAK MUKA NIII...!!!

Pas bagi 5 hari...garangnya...!!!! Memang JKKKPKSS tak jangka ada  pemimpin PAS yang bertelur..berani kasi warning sama itu Karpal Poosingh....

tapi Karpal Poosingh jawab "No" tak sampai 24 jam..mana PAS nak letak muka ni...????

MAI KITA TENGOK PELUANG PAS UNTUK MEMBODOHKAN KARPAL ATAU MEMBODOHKAN AHLI SENDIRI..???

Pengerusi DAP, Karpal Singh menyelar Naib Ketua Dewan Pemuda PAS Malaysia (DPPM), Dr. Raja Ahmad Iskandar Raja Yaacob dan Naib Presiden PAS, Datuk Mahfuz Omar kerana didakwa tidak mempunyai kemahiran Bahasa Inggeris.

Mahfuz Omar memang bodoh..tak apalah..tapi Dr Raja Ahmad tu bodoh inggeris juga ke..hehehhe...

Karpal Pooosingh berpusing-pusing..tapi kita nak tengok ramai penyokong PAS yang sanggup menjadi bodoh bersama Mahfuz Omar dan Dr, Raja Ahmad ke atau PAS nak biar Mahfuz Omar dengan Dr Raja Ahmad saja yang dibodohkan..!!!


PANASSS !!!! KARPAL GELAR PEMIMPIN PAS BODOH & JAHIL ?


DEMONSTRASI : ANTARA KELUCAHAN DAN KELUCUAN

Kalau dulu yang lucah semestinya demostrasi di negara barat..tapi kini di Malaysia...yang lucu ada...yang lucah pun ada...di Malaysia, semua ada...

Santai : Gambar-gambar unik sekitar demonstrasi di seluruh dunia

Sekadar berkongsi gambar2 unik ketika tunjuk perasaan dan demonstrasi yang berlaku di seluruh dunia. Kalau dilihat dalam gambar2 di bawah, macam-macam perangai manusia yang keluar semasa tunjuk perasaan diadakan . Ada yang bercium , ada yang nak jadi 'rockstar' , ada yang ambil kesempatan meraba, ada yang jadi zombie ... dan yang paling best sekali dan tak pernah dibuat penunjuk2 perasaan yang lain di seluruh dunia (hanya di Malaysia), ialah jadi tiang bendera !














JADI KA..TAK JADI KA....IANYA SATU PERINGATAN BUAT MENTERI AGAR JANGAN TINGGAL OTAK KAT DALAM JAMBAN RUMAH..!!!!

Walaupun dah disahkan takkan berlaku..aku tetap nak kata juga



Jadi menteri ni mulut mesti mau manis macam Anwar Ibrahim..cakap bohong pun tak apa janji hati rakyat tak terentak..
apabila berkata-kata walaupun nampak kurang bijak, guna kepala lutut macam Mahfuz pun tak apa janji mau sedap telinga dengaq..itulah politik namanya bapak menteri ooiii!!!

Ini baru dok cadang dah kecoh- kecoh..kalau cadang naik BRIM jadi RM4j sorang tak apa lah juga..ni dok cadang nak hapuih kereta orang kampung yang dok buat pi kebun, bendang..yang orang kampung dok guna bawa melawat kawan-kawan sakit..yang rakyat kebanyakan guna nak bawa anak bini jalan-jalan cari makan..yang budak-budak U dok pakat-pakat buat balik kampung...nak mampuihlah namanya tu...



Tuesday, November 19, 2013

SEBUAH KERETA BAWAH UMUR TERBANG..!!!

Sebuah kereta yang belum cukup umur 12 tahun terbang menghempap gerai jadi cadangan agar Aziz Karpawi (gelaran bagi kereta yang berusia 12 tahun ke atas)  BACA SINI   di haramkan di jalanraya kerana mengundang kemalangan tidak relevenlah sangat...!!!
SUMBER

AKU TAK NAMPAK INDIA KERASUKAN..YANG AKU NAMPAK IALAH INDIA KERASUKAN ITULAH PAS..

Cuba lihat video seorang india kerasukan Tuhan mereka sendiri..Anehnya Tuhan mereka yang memasuki tubuh lelaki India itu diperlakukan dengan begitu hina sekali..gambaran itu sepadan dengan apa yang DAP dan PKR perlakukan terhadap PAS..PAS pula walaupun sedar tetapi buat-buat kerasukan hatta menjejaskan akidah sekalipun kerana akan disanjung dan demi kepentingan politik!!!

EKSKLUSIF !!! KISAH SEBENAR APA YANG TERJADI DI KUIL SRI MUNISWARAN JALAN P. RAMLEE DIDEDAHKAN !!!


cerita sebenar didedahkan oleh kaum hindu sendiri.saya harap lepas ni tolong tutup isu ini wahai puak pembangkang.penulis ini menceritakan kisah sebenar apa yang terjadi di kuil Kuil Sri Muneswarar Kaliyaman di Jalan P. Ramlee.cerita di bawah sebenarnya adalah dari bahasa inggeris.saya dah translate ke bahasa melayu.saya bukan nak melagakan kaum india dan saya bukan rasis tapi ambil ini sebagai iktibar wahai pembaca Badut Rakyat.sebenarnya yang melagakan kita adalah pembangkang.itu realiti !!!

Johny Walker Muniswaran

Seksyen yang berasingan dari kuil kita digunakan untuk lepak.Ini adalah Pechayiamman.Sebuah patung sangat jarang berlaku.

Semasa umur saya sekitar 14 tahun,saya sering menyertai ‘senior’ saya yang aktif downloading (menurun) Tuhan ke dalam jasad mereka.Di dalam kawasan perkuburan Klang ada sebuah kuil Kali yang kerap kami kunjungi.Berbagai upacara pooja dilakukan di situ oleh sami ‘terlatih’ hanya melalui pengalaman sendiri,hampir sepanjang upacara mereka menjerit-jerit seperti disampuk hysteria mungkin kerana kerasukan semangat ruh.Kalau di ingatkan balik,memanglah ia pengalaman yang menakutkan berada dalam kuil dalam kawasan perkuburan dikelilingi beberapa macha yang lidah terjelir-jelir keluar seperti dewi Kali,merenung tajam ke mata dan meramal apakah nasib masa depan saya.Sebaik saja drama downloading Tuhan selesai,macha-macha tadi akan lepak sambil pekena dua tiga balut (ganja). 

Mari kita lihat isu kuil Muniswaran yang dirobohkan baru-baru ini.
“Menteri Wilayah Persekutuan,Datuk Seri Tengku Adnan Mansor berkata seorang sami yang berkunjung ke kuil tersebut sebelum Deepavali mendapati hanya ada 6 orang penganut Hindu di sana.”

“Sami itu kemudian pergi ke tandas dan mendapati ada tersimpan minuman keras di sana.Sami berkata ini memalukan agama Hindu” beliau berkata hari ini"
Perkara pertama yang perlu diketahui disini ialah,teramat jelas yang bukan semua struktur kuil telah di roboh.Kedua,padan muka dengan kesemua India muttal pengikut Waythamoorty suttee yang mengundi BN,kerana terlalu yakin mereka akan berkuasa jika mereka menang.Memorandum Kesefahaman yang ditandatangani Waythamoorty itu hanyalah seperti tisu tandas saja dimata Najib.Ketiga,isu sebenar. Isu sebenar yang hendak saya bincangkan.Tengku Adnan ternyata telah menghina kaum Hindu di Malaysia,mencetus kemarahan dikalangan komuniti India.Beliau menuduh tandas kuil telah diguna bagi menyimpan minuman keras dan kuil telah disalahgunakan.Sebenarnya saya pun tidak teperanjat dengan kenyataan itu.Inilah punca kepada semua isu.Bila beliau berkata kuil telah disalahguna,ia adalah kenyataan yang benar.Saya melihatnya dengan mata saya sendiri.Sebenar nya,ketika kita berjuang bermati-matian mempertahankan hak kita beragama Hindu dalam negara.hakikatnya tanpa kita sedari,kita lah yang menghina agama kita sendiri.Kita memperbodohkan diri kita dengan perkara yang kita praktik.Fuck kita tidak ada pun satu garis panduan untuk apa yang perlu kita lakukan dan apa yang perlu dihindari.Hindu Sangam Malaysia,lagi satu pertubuhan yang tak boleh diharap,tak mampu mewakili penganut agama Hindu atau perkara yang berkaitan.
Bila Tengku Adnan menyatakan yang kuil telah disalahguna untuk aktiviti haram,tak payah lah kita nak beremosi.Kita perlu berfikir secara rasional.Saya tidak suka Umno pun,tapi kita tak boleh menolak kebenaran.Cuba fikir apa yang dah benar-benar sedang berlaku dalam kuil kita sekarang ini.Ada satu isu yang berlaku sebulan yang lepas semasa perayaan Qurban,di mana penganut Hindu membantah penyembelihan Qurban dilakukan dalam kawasan sekolah yang sepatutnya dijalankan dirumah sembelihan.Kononnya itu akan memberi kesan kepada pelajar sekolah.Saya langsung tak ambil peduli.Di kuil kita sendiri pun banyak kambing yang dikurbankan tanpa belas kasihan dan ia berlaku ditontoni oleh kanak-kanak yang berada disitu.Mana perginya pahlawan Hindu? Bawa la kambing-kambing tu ke rumah sembelihan.Orang seperti Tengku Adnan sedang mentertawakan kita kerana mereka tahu mereka sedang bercakap perkara yang betul.Mereka tahu apa yang diperkatakan mereka itu benar-benar berlaku.
Saya yakin minuman keras yang dijumpai di dalam tandas kuil itu kemungkinan ialah barang sembahan untuk Tuhan Muniswaran.Muniswaran ungge kitta Johnnie Walker kettarada? Kuil sepatutnya digunakan sebagai tempat mendapat pengajaran bagi generasi muda.Ia sepatutnya menyuntik nilai-nilai moral dan rohani kepada kanak-kanak dan dewasa.Kasih sayang sepatutnya disebar secara saksama dan kebaikan perlu ditunjukkan kepada semua.Tetapi,kita ada kuil yang hari-hari menjalankan upacara sembelih kambing.Inilah upacara mandi darah yang macha warisi dan kelakuan mereka dipertontonkan kepada macha lain.Apa gunanya mempertahankan agama yang kita tak turuti nilai-nilai yang diajarkan? Ini termasuk kesemua yang berada di dalam PKR dan MIC.Chumma padem punde than overah.Nak menganjur protes besar-besaran konon Ningge pandre ulel mayireke yenthe samikude unggele kapathathe.Masih tak yakin macam mana agama Hindu diamalkan di Malaysia? Ni video klipnya.
Inilah yang dikatakan Tuhan Hanuman.Seorang manusia yang mengarah Tuhan Hanuman berkelakuan seperti beruk dalam sarkas.Sekarang,beritahu saya,siapa yang tak akan gelak pada kita dan merobohkan kuil? - ragedindian.com

RENUNG-RENUNGKAN

SAMAKAH CINA CHINA DENGAN CINA DAP..????

Cina di China dan Cina DAP...perangainya sama saja...
Tak mustahil berlaku di kolej-kolej swasta  di negara kita...
Apalah sangat sekadar ciuman untuk tukarkan pinjaman PTPTN yang bernilai RM berpuluh-puluh ribu kepada BIASISWA....lebih daripada itu pun boleh..barangkali..!!!
Jenuhlah anak-anak Melayu nak lawan..!!!

Pelajar Dipaksa Cium Cikgu Untuk Lulus Ujian


Cium

PEMIMPIN MELAYU NI STIM SANGAT DENGAN KAJIAN DARI BANGSA CINA..BIARPUN KAJIAN TU KAJIAN UNTUK MEMBUNUH MEREKA..!!!!!

Menteri atau siapa-siapa yang cadangkan kereta berumur 12 tahun dilupuskan ..sepatutnya bila keluar sahaja idea bodoh ni dari mulut dia, kita tangkap kasi sunat sekali lagi sebab otak dia letak kat kepala bawah..mudah mudahan otak yang lebih bernas akan keluar bersama kepala bawah yang baru tumbuh tu..
 

kalau tak jadi Menteri, CEO GLC mana-mana, kroni menteri mana-mana yang boleh beli kereta RM juta-juta berbelas-belas biji dan mampu bayar 3  bulan habis....tapi hanya sekadar rakyat biasa hutang kereta pun dah 9 tahun..baru dapat tarik nafas lega 3 tahun selesai hutang kereta..kena beli kereta baru..hutang lagi..



Pemimpin Melayu suka  bergantung dan diperbodohkan oleh cina..cina tak kira lagu mana cina tu..di kepala otak cina adalah untuk menjatuhkan kepimpinan Melayu tak kira walau lagu mana cara dia..melalui luar..dalam..kiri..kanan..depan atau belakang..janji Melayu jatuh!!!

macam mana lah Najib dok boleh menteri menteri SUPER BANGANG dan SUPER MORON lagu ni dalam kabinet dia..nak umum benda-benda yang akan menyusahkan rakyat..fikir dan bincang 1000 kali dulu..!! Jangan main cakap sebab  nak bagi ada benda yang nak dicakapkan..!!! Tapi akhirnya akan menyusahkan kerajaan balik..!!! Orang tak akan kata cina MIROS jahanam ni yang kata tapi orang akan kata menteri UMNO yang kata..pembangkang akan spin isu ni habis-habisan sampai PRU18 walaupun ianya sekadar cadangan..

Nak jadi menteri yang berjaya..belajar lah dari Anwar Ibrahim..cakap yang indah-indah..tak jadi tak apa tapi hati rakyat tak sakit..tapi menteri UMNO BN suka cakap bagi sakit hati rakyat.. naik harga gula nak bagi kurang kencing manis..ayam naik harga..jangan makan ayam...nak tambah duit poket kroni-kroni....bagi tahu ada kajian nak buang 50% kereta lama atas jalan dengan alasan supaya jalanraya lebih selamat!!!

habis tu yang kita dok buat kereta murah-murah tu selamatkah..???? Sedangkan majoriti kereta lama atas jalan bukannya dipandu lajupun..segelintir sahaja yang ubahsuai untuk berlumba..yang lain-lain tu terutama orang Melayu beli kereta 12 tahun keatas sebab lepas 12 tahunlah baru mereka boleh rasa bawa PERDANA, WAJA , ACCORD, MERCEDES, BMW sebab lepas 12 tahun kereta tu jadi murah..merasa jugaklah bawa family naik kereta-kereta besar!!!




[SEBARKAN] Hapuskan kereta yang melebihi 12 tahun adalah cadangan apek ni. Kerana cadangan dia ada pihak yang cuba menyalahkan kerajaan. Mungkin itu adalah agenda tersembunyi dia. Diharap pak menteri menolak cadangan tak masuk akal Professor Wong Shaw Voon dari MIROS ni. Apek.. lu punya cadangan bukan menyenangkan rakyat, tapi menyusahkan rakyat kerana akan memikirkan hutang seumur hidup, habis bayar duit kereta kena tukar lagi kereta. Tak habis habis kena berhutang, fikir sikit nasib rakyat yang kurang berkemampuan. Bantah! Bantah! Bantah!

SUMBER

Monday, November 18, 2013

HARI-HARI KENA BOHONG PUN TAK TAHU KENA BOHONG!!!

Lepas Pemuda PAS tunjuk bodoh...muslimat PAS pula tunjuk bodoh..hebat pakat lawan tunjuk siapa lebih bodoh..!!! Bodohlah sebab Karpal Singh tu bukan sahaja ada lesen pembohong tapi bapa segala pembohong...tiap tiap hari dok kena bohong pun masih dok tuduh kena bohong..tapi eloklah pembohong bohong pembohong..pemuda dan muslimat dok bohong penyokong..Karpal Poosingh pulaj bohong depa..cantikkan Allah atur..???








20 TAHUN TANGGUNG DOSA KERING..!!!!

1993 lagi Kelantan dah bersedia untuk laksanakan HUDUD...pengakuan dari Ketua Hakim Syarie Kelantan sendiri tapi sehingga tahun 2013 kerajaan PAS Kelantan masih mendakwa Tun Mahathir dan UMNO sebagai penghalang HUDUD..
Tapi Ketua Hakim Syarie Kelantan pula mendakwa bahawa HUDUD boleh dilaksanakan di Kelantan tanpa melibatkan kerajaan persekutuan..20 tahun PAS berbohong dan menyebarkan fitnah..penyokong PAS pun turut memfitnah dan menyebarkannya..
bayangkan 20 tahun hidup bergelumang dengan dosa dosa fitnah..












Saturday, November 16, 2013

BAGI HADIAH KERETA KERANA LULUS UPSR 5A TIDAK KETERLALUAN

Aku sokong bagi hadiah kereta walaupun keterlaluan..tapi inilah bukti orang Melayu kaya raya..lagi ramai orang Melayu kaya lagi aku suka.. lagi kaya orang Melayu kuranglah sikit pendemonstrasi jalanan..


PENDEDAHAN BERANI...!!! SELAIN JEPUN...HANYA CINA DAPAT JINAKKAN MELAYU...!!!

Orang putih pun gagal menundukkan bangsa Melayu tetapi Jepun berjaya menjadikan bangsa degil ini menuruti kehendak Jepun. Kekejaman Jepun mampu menjadikan Melayu bangsa yang boleh buat apa sahaja hatta tak pandai panjat pokok kelapapun mampu panjat pokok kelapa..!!!

Tapi ada satu bangsa lagi yang mampu menjinakkan orang Melayu..tanpa kekerasan tetapi cukup sekadar dengan mengurut-urut tengkuk...