Monday, September 9, 2013

MUKA HANCUS, CITARASA TINGGI

Muka hancus tapi citarasa tinggi..tapi sebab apa mat Salleh nak peluk juga..?? adakah sebab lubang-lubang sedia ada pada tuan punya badan atau lubang kepada maklumat sulit negara..??? Apalah lagi rahsia yang tinggal kepada seorang pemabuk...???Farah Intan Burhanuddin Pegawai PEMANDU Kaki Botol Minum Arak...?? Punca PEMANDU Najib Hancus

Kelakuan tingkah laku dan perangai salah seorang pegawai di Unit Pengurusan Prestasi dan Perlaksanaan (PEMANDU) dilihat akan menjadi punca utama kerja kuat YAB Datuk Sri Najib akan gagal dalam usaha untuk mentadbir negara....

Terbongkar pula kisah seorang kakitangan orang dikira ada "power" dalam PEMANDU yang dipersoalkan intregiti beliau...! 
Individu dimaksudkan ialah Farah Intan Burhanuddin dan jika di PEMANDU beliau memegang jawatan Penganalisis Kanan Unit Pengurusan dan Penyampaian Jabatan Perdana Menteri dan sebelum ini Farah dikatakan bertugas di Zaid Ibrahim & Co.

Farah merupakan lulusan Universiti Islam Antarabangsa (UIA). Beliau tiba-tiba muncul dan menjawat jawatan penting dalam PEMANDU. Wanita ini menguruskan program berkaitan Polis Diraja Malaysia (PDRM) dan Indeks Prestasi Utama (KPI) serta memantau PDRM bagi pihak Perdana Menteri dan Menteri Dalam Negeri.

Farah jika mahu boleh memanggil semua Ketua Polis Daerah jika beliau mahu bertemu dengan mereka.

Dia suka berparti dan juga memiliki tabiat meminum arak serta membuat beberapa perjalanan ke luar negara yang dilabel sebagai lawatan kerja cukup dikenali di pejabat dan digelar sebagai ‘Party Queen’ di PEMANDU.
Inilah dia ciri ciri yang disukai oleh Anwar untuk didampingi dan berpeluang tahu rahsia kerajaan....!

Baca seterusnya..., di SINI
 

No comments:

Post a Comment