Tuesday, June 28, 2011

Pemuda harapan bangsa...semboyan telah berbunyi....

Pemuda harapan bangsa...semboyan telah berbunyi....


Gempar Bukit Bintang lebih dari 200 penunggang motor patriot mengibarkan bendera UMNO.mrk adalah pemuda bandar tun razak. Di fahamkan lagi 200 dari Kuala Selangor akan menemui mrk di Petaling street. Awas mrk akan melalui kwsn DAPig. Amaran kpd Bersih. Ramai lagi yg akan turun dan bersedia jika jalanan yg kamu mahu jalanan yg kami akan berikan , laung mrk. Kami bkn Dayus.laporan TB Bukit Bontang


http://www.facebook.com/?ref=home#!/TepakBersulamFOTO : KEBANGKITAN PEMUDA UMNO SELANGOR/WP GEMPUR PEJABAT PKR !

http://gerakan-anti-pkr.blogspot.com/2011/06/foto-kebangkitan-pemuda-umno-selangorwp.htmlrancangan ini kabarnya dilakukan secara adhoc. gabungan pemuda umno selangor/wilayah (bukan semua bahagian) yang sempat hadir malam tadi cukup mengujakan.


mereka gempur pejabat pkr di tropicana. mesej mereka jelas, kalau bersih buat demo 9 julai ini, maka patriot jugak akan turun sekali... perkasa,patriot,persatuan silat,NGO semuanya akan turun menentang penyangak bershit.
maklumat malam tadi juga diberitahu, seramai 15 pemuda umno telah ditangkap. ok lah tu, jadi jantan. ada foto bodoh pkr malam tadi, tapi buat masa ni saksikan dulu foto menarik malam tadi.

No comments:

Post a Comment