Wednesday, May 4, 2011

NAK TAHU TAJUK UTAMA BERITA TV BILA PAKATAN RAKYAT MEMERINTAH NANTI...?????

Apabila menang PRU13 nanti...Tentu penyokong pembangkang amat berbangga lebih-lebih lagi dengan kehebatan "anugerah tuhan" sebenar yang di anugerahkan ALLAH kepada "ANUGERAH TUHAN PKR". "anugerah tuhan" yang hampir menyamai botol air mineral 500L itu tentu akan disanjung dan menjadi idola penyokong PAKATAN RAKYAT!

Disebabkan oleh kerana tiada benda yang mampu dibuat oleh pemimpin AGUNG mereka untuk menghebatkan ekonomi negara waktu itu, pasti setiap malam berita stesyen televisyen hanya akan menyiarkan tentang kehebatan "anugerah tuhan" pemimpin AGUNG mereka!
BERITA UTAMA YANG HEBAT MALAM INI....
Pemimpin Agung Kita "BERJAYA" membuat WANITA RUSSIA tunduk  "KAROK"!!!...sempena lawatan perdagangan ke Russia selama 2 hari.


BERITA MENGKAGUMKAN MALAM INI..
COWBOY HEBAT : Pemimpin AGUNG kita berjaya "MENGKUDAKAN" wanita Amerika SYARIKAT!!!..ketika lawatan balas ke Amerika Syarikat sempena kunjungan Presiden AS ke Malaysia baru-baru ini!!!


TAJUK BERITA UTAMA MALAM INI....
Giliran Wanita CHINA pula "KUYU MATA" dipeluk PEMIMPIN KITA!!!...sempena lawatan sambil belajar ahli parlimen ke CHINA.


TAJUK BERITA UTAMA YANG HEBAT MALAM INI....
Gadis INDIA pula "MENGERANG" gara-gara AKSI MENYONDOL PEMIMPIN KITA.....sempena lawatan muhibbah ke INDIA.TAJUK BERITA UTAMA MALAM INI...
Hebat!!!!Tidak PERNAH MELUPAKAN TUHAN walaupun SESAAT!!!!Pemimpin Kita sedang bertahyat awal selepas berzina !!!!

2 comments:

  1. tajuk tajuk hebat untuk pemimpin yang hebat!

    hehehehe

    ReplyDelete
  2. B@B....anugerah tuhan mesti yang hebat2!

    ReplyDelete