Wednesday, May 4, 2011

MAHFOZ MENCARUT TAK PELIK LE...ADA YANG LAGI PELIK !!!!!

Apa yang pelik sangat mencarut sebab semua orang boleh buat sebab guna mulut je..tapi


Lagi pelik ialah bekas CEO Setor Lapangan Terbang pandai guna TWEETER.....hu300x

http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2011&dt=0504&pub=Utusan_Malaysia&sec=Politik&pg=po_02.htm

Mahfuz guna bahasa kesat

KUALA LUMPUR 3 Mei - Maruah Pas selaku parti yang memperjuangkan Islam tercemar gara-gara sikap biadab Naib Presidennya, Datuk Mahfuz Omar, yang secara terbuka menggunakan bahasa kesat di laman Twitternya.
Mahfuz dikesan berbuat demikian sejak Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak mengajak Pas meninggalkan pembangkang kerana dilihat kerjasama itu hanya membawa keuntungan kepada DAP.
Malangnya, yang menjadi sasaran maki-hamun pemimpin kanan Pas itu bukan setakat Perdana Menteri, Barisan Nasional (BN) mahu pun UMNO tetapi, turut 'diserang' ialah seorang rakan dalam talian Twitternya iaitu Jack Fadzli.
"Kalau dah Melayu kuasai BN, apa yang kecoh DAP menang kerusi Cina. Apa yang sibuk nak ajak Pas sertai BN kalau dah kuat. Bahalol betoi (betul) hang (kamu) ini," kata Mahfuz kepada Jack Fadzli, Sabtu lalu.

2 comments:

  1. Bak kata Ustad Idris....kalau disatukan orang yang macam ni dalam satu surau atau masjid.... boleh jadikan zoo dan jual tiket satu berharga 1 riyal. Kita namakan surau tu surau was-was.

    N.ajis, mr bean, hj.hadi dan segala konco konco yang separuh masak ni didalam golongan orang yang was-was. Orang was-was ni senang diperkuda syaitan.

    ReplyDelete
  2. pakteh adam....setan tu nama dia DAP!!!

    ReplyDelete