Sunday, August 24, 2014

PDRM KENA AMBIK CEPAT2 NI...!!!!!

Ambiklah cepat-cepat sebelum orang Melayu hilang sabar dengan bangsa pendatang bangsat ni...
Atau bangsat pengkhianat ni akan cakap akaun kena godam...????HARAMJADAH CINABENG DAP INI PERLU DICARI DAN DIKERJAKAN DENGAN APA CARA SEKALIPUN!!!

Sunday, August 24, 2014

Kalau namanya DAP, keseluruhan mereka adalah BANGSA HARAMJADAH!

Kalau namanya PKR, keseluruhan mereka adalah HAPRAK yang KEBULUR KUASA dan sanggup melakukan apa-apa sahaja walaupun terpaksa menjual KEMALUAN IBU KANDUNG sendiri!

Dan kalau namanya PAKATAN RAKYAT, keseluruhan mereka adalah MUSUH NOMBOR SATU RAKYAT MALAYSIA yang cintakan keamanan dan kestabilan.

Perhatikan setiap baris ayat yang ditulis oleh penyokong DAP yang besar kemungkinan mereka salah seorang daripada kaum RBA mereka yang sehingga kini GAGAL dikesan atau diambil sebarang tindakan oleh SKMM.

Barangkali kalau bukan namanya HU LONG, sebaliknya Ahmad, laju ler kut tindakan dibuat. Atau kalau namanya Ahmad dan yang dicacinya adalah SURENDRAN, SIVAJI atau AH LIM, mungkin dah ada DAP yang buat laporan polis kalau tidak pun anggota penguatkuasa undang-undang sendiri yang buat report polis.


Inilah contoh manusia HARAMJADAH yang diternak di Malaysia dan gagal melihat diri mereka sendiri selain cubaan menipu fakta sejarah tentang kewujudan Wilayah Nusantara yang diduduki oleh Melayu, jauh beralaf dan berabad-abad lamanya sebelum seluruh kaum di empat buah negeri yang membentuk Negara China dan warganya dikenali sebagai Cina.

Dan inilah contoh terbijak daripada penghapusan I.S.A, Ordinan Darurat dan cubaan menghapuskan Akta Hasutan serta Mesin Cetak yang cukup diperjuangkan oleh golongan keparat dan haramjadah ini!!!
sumber

2 comments:

  1. ...ADAKAH PIHAK BERKUASA MASIH MAHU BERDIAM DIRI??????..hei geramnya aku......

    ReplyDelete