Tuesday, August 26, 2014

ANTARA PUNCA NAJIB DI TEGUR..!!!

BN yang memerintah tetapi DAP yang atur dasar..!!!!
Apa kejadahnya Paria DAP nak edarkan sastera Hindu ni....
Buku sastera dalam negara pun tak habis di baca, yang nak diangkat sastera Hindu buat apa atau kerajaan Malaysia adalah kerajaan HINDU>>>????

Bila tegur..melenting tapi bila tak tegur..macam nilah jadinya..!!!!Buku Sastera Tamil. Wajarkah Ramasamy Berikan Tanpa Melalui Kementerian Pelajaran?


Bolehkah sekolah-sekolah milik Kementerian Pelajaran menerima buku-buku yg tak ketahui kandungannya bagaimana masuk ke sekolah mereka?

Wajarkah tindakan ini dan adakah ia mematuhi garis panduan pembelajaran yang ditetapkan dalam silibus kementerian Pelajaran?

Bukankah suatu ketika dahulu novel Interlok yang terkandung perkataan "pariah" disifatkan sebagai lepas pandang oleh . La ni nak masukkan buku ke sekolah terbitan kerajaan DAP??

 Jangan sampai dah terlepas baru masuk baru nak ambil tindakan.

 p/s: Ramasamy jemput guru-guru tamil yang pro kerajaan negeri ke majlis terima buku tamil.....
Dengar kata isi buku tu boleh membakar semangat kehinduan!!

Kredit: Azman Haj

sumber

2 comments:

  1. Itulah bodohnya kerajaan ahjib.Bantulah lagi sekolah2 cina dan tamil.Suburkan sekolah2 perkauman.Ini cara pemimpin yg lemah sentiasa nak menjadi populis walaupun dengan cara yg boleh merosakkan perpaduan negara.

    Bangsa2 asing ni semua orang tahu,dah diberi betis akan nak peha.Sebab itu indon,thailand,filipina semua tak bagi muka.Agaknya Melayu ni memang semulajadi lembik.

    ReplyDelete
  2. Segala yang bapak bina dijahanamkan oleh si anak berbibir pink..itulah najib.

    ReplyDelete