Tuesday, July 3, 2012

GILA : BUAT VIDEO SEKS SUPAYA BOS SAYANG!!!!

Selepas ketua mereka muncul dengan video seks teragung, nampaknya pemimpin PKR masing-masing berlumba-lumba menerbitkan sendiri video lucah masing-masing. Azmin telahpun keluarkan video aiskrimnya sebagai bukti sehati sejiwa dengan BOS dalam soal kuat seks. Khalid juga tidak mahu ketinggalan menunjukkan kehebatan buat seks dengan perempuan, justeru turut melancarkan video seks terbaru.

Berdasarkan tempat kejadian TRAGEDI AISKRIM di sebuah kondominium dan video TRAGEDI SPY KAMERA  di pejabat Khalid yang masih belum jelas butirannya, jelas mereka yang berlumba-lumba menghasilkan video masing-masing untuk membuktikan yang ,mereka juga kaki seks seperti bos mereka tetapi malangnya dalam masa yang sama untuk mengaburi mata rakyat, mereka menuduh UMNO yang masuk ke kondominium dan pejabat mereka untuk melakukan rakaman!!!!Video skandal Khalid Ibrahin dengan setiausaha tersebar !!

on Tuesday, July 3, 2012 by Pejuang Bangsa
 - No Comments


ngat lagi kejadian yang berlaku dibawah ini pada Ogos 2011? Menteri Besar Selangor, Tan Sri Khalid Ibrahim terjumpa sebuah kamera tersembunyi didalam pejabatnya. Menurut Khalid, dia tak tau berapa lama kamera tersebut berada dan diletakkan disitu dan siapa yang meletakkan kamera tersembunyi tersebut. Tambah Khalid lagi, mereka hanya menjumpai satu saja video, iaitu yang terdapat didalam kamera tersebut. Hari ini, kami menyiarkan salah satu daripada video tersebut sepanjang 15 minit (BUKAN yang terdapat dalam kamera tersebut) untuk menunjukkan bahawa wujudnya terdapat lebih banyak video. Tidak ada apa yang sensasi dalam video ini walaupun orang-orang Azmin memberitahu bahawa terdapat adegan yang boleh memalukan Khalid dalam video-video yang lain.

 Video ini hanya menunjukkan Khalid terlebih manja dengan seorang wanita yang bernama Rahimah binti Kamarudin. Menurut Azmin, Rahimah merupakan Setiausaha Khalid dari Guthrie Berhad, yang dibawa untuk bekerja dengannya dipejabat Menteri Besar.

 Dan orang-orang Azmin sakit hati kerana Rahimah kelihatan terlalu berkuasa dan Azmin membuat andaian bahawa terdapat satu hubungan intim diantara Khalid dan Rahimah. Adakah ini video yang dipasang untuk memerangkap Khalid dan Rahimah dalam keadaan yang mencurigakan?

 Hanya mereka yang memasang kamera tersembunyi tahu tujuan mereka.. tak kira siapa pun. Sebenarnya, kamera tersembunyi itu telah diletakkan dipejabat Khalid sejak sekian lama dan terdapat lebih dari satu video selain dari yang dijumpai didalam kamera tersebut, seperti yang kami tayangkan dibawah. Persoalanya: siapa yang meletakkan kamera tersebut dan siapa yang menyimpan semua video tersebut.

Juga, adakah terdapat video-video terlampau yang boleh menjejaskan ataupun boleh digunakan untuk mengugut Khalid?

 lihat video ini ..KLIK DISINI

sumber

1 comment:

 1. 1Malaysia semua...

  Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

  Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

  Kalau berminat, sila layari :

  (Versi English)
  http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


  (Versi Melayu)
  http://PelaburanHartanah.blog.com


  ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


  Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

  Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

  ReplyDelete