Monday, July 2, 2012

AAIKK...TAK KECOH-KECOH PULAK...

Relaks ja bila berubah...tak kecoh-kecoh nak hapuskan dosa dengan sertai parti politik. Dia buat tindakan yang sepatutnya dengan menghapuskan gambar-gambar lama yang tidak menutup aurat. Itulah yang sepatutnya...memperbaiki diri sendiri untuk mencari keredhaan Allah...Artis seksi melayu kini bertudung..

Tahniah buat pelakon Sharifah Sofia yang kini sudah bertudung. Sofia yang menyatakan hasratnya di Twitter beliau berkata sekarang dia tengah giat untuk men'delete' gambar-gambar tidak menutup aurat di Twitter dan juga Facebook.

Di Twitter, beliau sudah delete hampir 100 gambar-gambar 'uncovered' beliau dan sekarang ada la beberapa gambar Sofia yang kini bertudung.

Bagus la tu Sofia, semakin hari semakin menjadi yang terbaik. Mesti bukan senang nak berhijrah dari seorang yang penuh dengan glamour menjadi muslimah yang semestinya ada batas-batas yang perlu dipelihara apabila bertudung.

Semoga terus istiqamah.


sumber

1 comment:

 1. 1Malaysia semua...

  Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

  Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

  Kalau berminat, sila layari :

  (Versi English)
  http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


  (Versi Melayu)
  http://PelaburanHartanah.blog.com


  ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


  Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

  Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

  ReplyDelete