Friday, December 6, 2013

UMNO : HIDUNG TAK MANCUNG..PIPI TERSORONG-SORONG

Masih mengharapkan undi Cina..???bodohnya pemimpin Melayu...dah tak dapat berfikirkah..??? atau bercakap ketika sedang mabuk..??? Sampai dah tak kenal bangsa pengkhianat Cina komunis yang sudah tersilap tunjuk belang ketika PRU13 lalu tetapi tidak diizinkan Allah..!! Atau merelakan bangsa pengkhianat ini berpura-pura kembali menyokong BN walaupun pasti mereka akan menikam belakang BN pada hari mengundi dalam PRU14 nanti..!!

Sudah habis akalkah pemimpin Melayu dalam cubaan menawan pengundi Melayu..Bumiputera yang belum berdaftar sebagai pengundi..Melayu Bumiputera yang masih di atas pagar tetapi sedia mengundi Barisan Nasional..Melayu Bumiputera penyokong Pakatan Rakyat tetapi mula jemu dengan pergolakan di dalam Pakatan Dajjal itu..????

Pemimpin UMNO tak kaji statistikkah..??? berapa peratusan  Cina yang mengundi PR dalam PRU13 dan betapa berusaha sedaya upaya bangsa pengkhianat ini turun beramai-ramai semaksima mungkin  untuk menjatuhkan kerajaan Melayu Islam tetapi digagalkan oleh Allah. Tak sedarkah pemimpin UMNO bahawa masih ramai, berjuta-juta orang Melayu dan bumiputera yang belum mendaftarkan diri mereka sebagai pengundi seperti yang dilaporkan oleh SPR.  Atau pemimpin UMNO dah letih dan tak berupaya mencari dan menggeledah perut bumi ini bagi mencari orang-orang Melayu dan bumiputera tersebut sebaliknya mengambil jalan mudah..mengumpan bangsa pengkhianat untuk kembali menyokong Barisan nasional..!!!

kini pemimpin UMNO sedia memaafkan bangsa pengkhianat ini..siap umum di  media ...tak payah cakaplah..nampak sangat hidung tak mancung..pipi tersorong-sorong..!!!PERHIMPUNAN AGUNG UMNO : MANA PERGI ASAKAN KERAS TERHADAP 'JASA CINABENG TIPU BN ' ?


mana pergi gamaknya asakan keras terhadap 'jasa cinabeng' tipu hidup-hidup BN ?

idris haron dah keluarkan kenyataan mahu maafkan cinabeng melaka.

tak sampai beberapa hari tewas, ali rustam pernah kata cinabeng melaka tak kenang budi.

malah najib sendiri pernah kata keputusan pru adalah tsunami cina.

cina kat bawah ni DECLARE SELAMBA DIA SOKONG PAKATAN.

malah dalam kenyataan nya sebelum pru 13, dia siap cakap CINA DAH KENA BRAINWASH SEJAK HARI PERTAMA LAGI DENGAN BN.

PS ; sebenarnya aku tak terkesan pun kalau umno dah mula lembik dengan cinabeng nih.. kita ni, melayu lebih besar dari parti umno. fikirkan DAP,PAS dan PKR dah cukup untuk kita faham betapa bahayanya politik mereka dalam mengancam hak islam/melayu.

patutnya kita melayu asak dulu sampai santak ke dinding tentang tatacara nak tunjukkan kat cinabeng erti pulang paku buah keras.

justifikasi kebaikan orang melayu mudah, sebelum pru 13 apa jugak yang cinabeng nak umno dah bagi.

bukan setakat bagi, malah cinabeng serang hak melayu dan islam yang dah termaktub dalam perlembagaan pun kita senyap dan diam. kononnya harapan cinabeng undilah BN.

TAPI TAK... MEREKA TIPU KITA HIDUP HIDUP.

la ni, tiba-tiba jadi lembik pula. patutnya asak mereka, sampai mereka pada pru 14 kelak membuktikan mereka dah kembali pada BN. barulah bukak buku baru nak deal.

bertahun dong zong asak melayu, adakah mereka dah minta maaf dan kata nak kow tim dengan melayu ?

TAKDE BEB.. mereka cauvinis yang konsisten. kenapa tak umno ?


INGAT NI BETUL-BETUL WAHAI PEMBELACAN SEKALIAN.

keputusan pru 13 dah buktikan kita bangsa melayu dan bumiputra dah berjaya tubuhkan kerajaan walaupun cinabeng hampir 98% tolak BN !

tak sampai berapa bulan, pusing balik pulak ke ?

lim guan eng dah masuk dua musim jadi ketua menteri melaka. berapa banyak HAK MELAYU DIA GADAI..

ADA DIA MINTAK MAAF KE ?

bukan setakat kuatkan cinabeng di pulau pinang, guan eng siap ganyang lagi hak melayu..

yang kita pi tunjuk lembik kat cinabeng apahal ?

patutnya kita ( pemimpin melayu )  bagitau melayu dan bumiputra, KAMI TERIMA UNDI ANDA PADA PRU 13 DENGAN HATI TERBUKA. 

SEKARANG BAGITAU KAMI ( KERAJAAN ) APA YANG KAMU NAK !

yang bagi undi kamu senyapkan, yang tak bagi undi pulak kamu ketagihkan !

konsisten melayu konsisten !

No comments:

Post a Comment