Monday, February 10, 2014

CINA DAP IKTIRAF PAS DAH CAPAI TAHAP PARIA DAP TERTINGGI!!!

sebelum ini adalah perkara biasa bagi PAS untuk mensabotaj mana-mana program anjuran UMNO. Tetapi sejak berkolaborasi dengan Red Bean Army ni jiwa barua PAS terhadap cina DAP semakin menebal.
PAS kini sanggup mensabotaj dan memfitnah program Islamik yang di anjurkan UMNO termasuklah program Mahabbatul Rasul : Kedah Berselawat yang bertujuan mengajak semua golongan umat Islam bersama-sama memuji Kekasih Allah iaitu Muhammad SAWDAP amat bimbang program sebegini akan memupuk perpaduan dalam kalangan umat Islam tanpa mengira parti. Maka demi untuk menjaga hati cina DAP..demi undi untuk kuasa dan kemewahan..sebagai barua Paria no 1 DAP, PAS pun memulakan jarum fitnah mereka biarpun program ini amat bermanfaat terutama bagi mendekatkan golongan muda dengan Kekasih Allah, Muhammad..

Ternyata jiwa komunis Red Bean Army telah memenuhi dada dan jiwa PAS sehingga sanggup menabur fitnah program   Mahabbatul Rasul: Kedah berselawat ini dibiayai dengan duit judi...

3 comments:

 1. Assalam Bro

  Cakap2 orang yang dibolehkan berkawan dengan syaitan... Apa yang nak diharap ayat2 yang baik dari mulut mereka... Telunjuk dan bisikan syaitan juga yang benar bagi mereka... Hanya ALLAH swt saja yang dapat membalas kebaikan dan kedajjalan mereka...

  ReplyDelete
 2. sedih sgt kenapa PAS terlalu jahat dan busuk hati sesama Islam.. kenapa DAP tu terang2 kafir harbi laknat mereka boleh percaya dn jd hamba? PAS ni dh kafir ke? program Agama mcm ni kenapa fitnah teruk sgt? logik akal pun pikir Sport Toto nk taja prog Islam? mungkin PAS dh terima tajaan sport toto kot masa mereka perintah..

  Yayasan Islam Kedah digerakkan oleh Ustz2 PAS jugak.. jahat2 org UMNO xsejahat org2 PAS nk Nik Najis dlm mempermainkan Agama.. klu tk sempurna amalan tp jgn sekat perkara baik.. nnt Allah Murka!

  ReplyDelete
 3. Kita pun tak tahu apa sebenarnya kemahuan PAS ni...

  ReplyDelete