Friday, February 3, 2012

BANYAKNYA HASIL BALAK...!!!!

Betullah tu...cuba tengok bukit-bukit...Lagi banyaklah hasil sebab labih banyak bukit dan hutan di tebang.Siap ugut lagi!!!!SUMBER

2 comments:

 1. JKKK KSS,

  kalu tang UMNO ngn BN bukan main kuat lg puak2 paspispus mengutuk...

  tp meraung bumi Allah ni krn derhakanya pentadbir PAS KEDAH terhadap firmah Allah SWT yang bermaksud: ”Dan Dialah (Allah) yang menjadikan (untuk kamu) kebun-kebun yang menjalar tanamannya dan yang tidak menjalar dan pohon-pohon tamar (Kurma) dan tanaman-tanaman yang berlainan (bentuk, rupa dan) rasanya dan buah zaitun dan delima yang bersamaan (warnanya atau daunya) dan tidak bersamaan (rasanya). Makanlah dari buahnya ketika ia berbuah dan keluarkahlah haknya (zakatnya) pada hari memetik atau menuainya dan JANGANLAH KAMU MELAMPAU (PADA APA2 JUA YG KAMU MAKAN ATAU BELANJAKAN), sesungguhanya Allah tidak suka kepada orang-orang yang melampau” (Al-Quran Surah al-An’am:141).
  PUAK2 mrk pun ramai yg memetik ayat ni. orang2 pas memang bijak bab mencedok ayat AlQuran tp bila mai bab mempraktikkannya, mrk jadi HAPRAK!! lebih2 lg pemimpin2 mrk yg gemar sgt guna ayat2 suci tp gagal berbuat baik & menjaga lidah spt pesan Rasulullah. bahkan menyokong plak (diam tak kata apa2 pun tandanya sokongla tu) orang yg menghina Islam hingga nak ubah undang2 melarang liwat!! adaka lagu tu?

  ReplyDelete
 2. anti bohmau...puak-puak yg terus haprak!!!

  ReplyDelete