Friday, July 15, 2011

POLITIK MALAYSIA MACAM SINETRON INDONESIA !!!!!!!

JKKKPKSS ni sebenarnya dah meluat dah rasanya hidup kat Malaysia ni. Tiap-tiap hari bila bangun tidur, tension tengok dan dengar bangsa kena hina, kena keji...hidup dah rasa tak tenteram dah...jiwa sakit rasa macam nak bunuh orang saja!!!! Kadang-kadang rasa lebih baik jadi Cina ke, India ke ataupun boleh tukar jadi Bangla ke, Indon ke takpun Vietnam. Taklah tensen sangat dan bolehlah cari makan dan hidup dengan tenang.


Nak minta jadi MENTERI KDN takut ada orang yang tak mau lepas jawatan tu. Kalau JKKKPKSS jadi MENTERI KDN taulah JKKKPKSS nak ajar puak-puak tu. Biar KL jadi Medan Tiananmen yang ke 2 sebab dah alang-alang nak sangat, biar puak-puak tu berdemo sambil tengok perut kereta kebal PT-91 tu...baru ada akal!!!!

Bila terlalu berlembut. apa dah jadi lepas BERSIH 2.0 tu...tiap-tiap hari ada sahaja fitnah oleh pembangkang. Sakit jiwa bila baca blog, tengok TV, macam-macam fitnah, penipuan yang menjejaskan PDRM dan Kerajaan Malaysia. Bila tengok tindak-tanduk pembangkang ni Rasa macam puak-puak kerajaan ni bodoh sangatlah pulak!!!Mahfuz boleh nak saman polis sebab kata PDRM memalukan dia, habih tu MAHFUZ dan puak-puak BERSIH malukan Kerajaan dan PDRM, siapa pulak nak saman!!!takkan nak suruh JKKKPKSS saman puak-puak tu!!! MENTERI KDN buat apa???? Itupun menteri KDN buat tak tau saja...


Kadang-kadang senario politik MALAYSIA ni macam tengok SINETRON BODOH INDONESIA, Dahlah 300 episod, dalam 300 episod tu gang jahat boleh buat apa saja, perbodoh polis, perbodoh habih semua orang,  gang baik pulak hanya boleh senyum dalam episod yang ke 300!!!! Itupun boleh jugak senyum daalm episod 300 tapi kat MALAYSIA ni bilalah agaknya kita dapat bangun setiap pagi dengan rasa kepala otak relax sekali!!!


Sekarang lepas BERSIH kita boleh dengar macam-macam pembohongan puak pembangkang dari ahli bawahan, pemimpin sampailah ke blog dan media internet yang menyokong pembangkang!!!JKKKPKSS plak yang sakit hati dan jiwa. Patut saman saja bagi ANWAR ndan AMBIGA mampus tertimbun dengan kertas saman!!!


Puak-puak jahanam tu memang dicekup semasa perhimpunan BERSIH 2.0...dan kalaulah puak-puak tu dicekup awal...PDRM dan kerajaan tetap kena hentam jugak tetapi tak adalah fitnah mati, fitnah kena langgar dengan trak polis, fitnah tengkuk patah dan POLIS tembak tak ikut SOPlah dan macam-macam fitnah lagi!!!Akibat kelemahan MENTERI KDN, anggota polis pulak merana kena saman sebab KETUA POLIS dah kata nak ambik tindakan tegas terhadap POLIS yang langgar SOP...MENTERI KDN dok gelak situlah sampai PRU13 nanti!!!!


malaysiakini-cuba-cetus-rusuhan
http://gerakan-anti-pkr.blogspot.com/2011/07/malaysiakini-cuba-cetus-rusuhan.html

No comments:

Post a Comment