Sunday, July 10, 2011

JOHN LABU GERAM SANGAT KAT ANWAR IBRAHIM...

John labu amat geram yang teramat sangat dekat ANWAR IBRAHIM yang tak sudah-sudah menyusahkan rakyat hanya kerana tidak mampu mengawal kemaluannya!!! Bukan hanya John Labu sahaja yang dok taram ANWAR IRAHIM ni tapi berjuta lagi rakyat Mlaysia yang hati sedang bengkak walaupun hanya sekadar tengok bulu teloq ANWAR IBRAHIM!!! Kalau boleh sekeh kepala ANWAR BRAHIM seorang sekali..ingat berjuta rakyat MALAYSIA nak sekeh kepala ANWAR BRAHIM ni!!!


Komen John labu kat blog JKKKPKSS

John Labu said...

AL-FATIHAH untuk Bapak Anuwar Bin Ibrahim aka BABI.

Mari kita sama sama sedekah Al-Fatihah kepada BABI .

Semuga pada saat Malaikat Maut mencabut nyawa dia disegerakan tanpa azab.

BABI, engkau telah mengadaikan Agama, Bangsa dan Tanah Melayu demi mempertahankan Kepala Alat Kelamin engkau yang tidak mengenal lubang.

Kepala alat kelaminya yang mencaturkan politik tanahair.

Kepala alat kelaminya patut di cantas. Di kerat. Di beri makan anjing. Itupun kalau anjing nak makan!

Janganlah engkau BABI mati kerana AIDS, kerana itu amat mengaibkan. Tambahan lagi seluruh keluarga dan kenalan ranjang engkau akan turut sama berisiko tinggi.

Aku harap engkau akan di PANAH PETIR KILAT semasa Demo Haram engkau nanti atau dimana mana engkau berada Bapak Anuwar Bin Ibrahim @ BABI.

Mati engkau akan jadi mudah. Namun ada hitam sedikit, macam Ambiga dan kuncu-kuncunya.

Mati engkau akan di ratapi oleh DAPig, kerana tiada lagi BABI macam engkau yang boleh di jual beli dan kaki belit.

Marilah kita berdoa agar Malaikat Maut dapat mempermudahkan roh Anuwar Ibrahim meninggalkan jasadnya dalam masa yang terdekat di hadapan Stadium Merdeka atau dimana sahaja dia berada.

Mati mu Anuwar Ibrahim akan aku tangisi, disebabkan engkau berjaya memesongkan ramai bangsa Melayu untuk mempercayai ketuanan Kepala Alat Kelamin engkau yang tiada mengenal lubang.

Engkau Bapak Anuwar bin Ibrahim @ BABI – telah melacurkan Bangsa Melayu demi Kepala Alat Kelamin engkau.
Amin.

No comments:

Post a Comment