Thursday, August 9, 2012

ZAMAN GELAP PEMBANGKANG...

Pembangkang memang di perlukan dalam sesebuah negara bagi 'check and balance' kepada parti pemerintah dan memperjuangkan hak rakyat dari penyelewengan dan salahguna kuasa. Namun pembangkang Malaysia hari ini sedang menuju zaman kegelapan. Rupa-rupanya bila terlalu ramai pembangkang, baru jelas  wakil pembangkang tak ada kualiti. Kepala otak mereka setaraf dengan kepala lutut sahaja. Disebabkan itu mereka asyik membangkang sehingga mereka sendiri tak tahu apa yang mereka bangkangkan. Inilah yang dikatakan pembangkang cap longkang...

1 comment:

 1. 1Malaysia semua...

  Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

  Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

  Kalau berminat, sila layari :

  (Versi English)
  http://tinyurl.com/UinvestWorld


  (Versi Melayu)
  http://PelaburanHartanah.blog.com


  ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


  Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

  Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

  ReplyDelete