Tuesday, August 7, 2012

CINA RASIS INGIN BUNUH MELAYU

Mereka terusan mahu melenyek orang Melayu. Dari politik hinggalah bidang perniagaan. Bagi mereka..hanya mereka yang layak untuk berniaga dan berpolitik di negara ini. Malangnya ada Melayu yang menyokong bangsa yang amat terkenal sebagai bangsa penipu untuk menipu..


Posted: 06 Aug 2012 07:00 PM PDT

Lepas satu maka satu lagi usaha dilakukan pihak DAP dalam memboikot produk keluaran bumiputera terutama yang dimiliki oleh orang Islam. Jika dulu kecoh mengenai Brand Gardenia yang emmasarkan produk roti kini serangan terbaru dihalakan pula kepada minyak Masak "SAJI" yang merupakan produk keluaran FELDA.

Emmm Tapi sayang kerana apa yang berlaku ini juga mendapat sokongan dari orang Melayu Islam yang sanggup menjadi pengkhianat kepada bangsa dan agama sendiri. Nilai mereka lebih kepada kehidupan selesa tampa memikirkan apa perjuangan yang bathil dalam hidup ini.

Semoga rakyat Malaysia dapat melihat agenda serangan terhadap produk keluaran Bumiputera Islam ini secara lebih mendalam. Jangan kerana kita marahkan kepada beberapa individu sampai sanggup membunuh ekonomi sesama umat Islam.


Psssttt.... DAP bangsa yang RACIST. Wajar mereka ditolak PRU nanti.


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

sumber

1 comment:

  1. Dari dulu lagi aku cuma guna saji dan alif.Orang Melayu janganlah jadi dol dah ada alternatif masih lagi nak beli minyak masak kafir macam seri murni,cap buruh,pisau dll.

    Kalau perkara semudah ini pun tak boleh buat tak payah mengaku Melayulah..

    ReplyDelete