Tuesday, February 24, 2015

FENOMENA BZ BUAT ALOR SETAR MENJERIT!!!!

Kini burger tidak lagi rasa seperti tokua.. tawar dan hambar..

Burger dengan citarasa burger yang sebenar dan lain-lain western food yang terbaik di Alor Setar!!!! Hanya di
BURGERZONE!!!!

#pASTIbUKANmILIKiSRAEL!!!!!
#tEMPATaWEKcUNsANTAP
BUKIT KEPUNG DAN KESINAMBUNGAN PERJUANGANNYA!!!

Tentu kita masih terbayang-bayangkan semangat juang yang begitu tinggi seperti yang ditunjukkan oleh anggota polis balai Bukit Kepong dan para isteri yang berjuang bermati-matian hingga ke titisan darah terakhir biarpun mereka tahu mereka akan mati kalau tidak menyerah diri!!! Masih terbayang dingatan kita bagaimana kejamnya pengganas komunis membakar hidup-hidup anngota polis dan keluarga mereka yang cedera....

Perjuangan mereka berjuang menentang pengganas komunis kita teruskan..sasarannya sama Komunis cuma kali ini komunis bandar...Komunis yang telah menyelusup mauk kedalam bandar sebagai cina DAP!!!!
FENOMENA BARU MELANDA ALOR SETAR!!!!!

Kini burger tidak lagi rasa seperti tokua.. tawar dan hambar..

Burger dengan citarasa burger yang sebenar dan lain-lain western food yang terbaik di Alor Setar!!!! Hanya di
BURGERZONE!!!!

#pASTIbUKANmILIKiSRAEL!!!!!

Thursday, February 19, 2015

DEPA SERANG HAKIM TAK APA PULAK!!!

Bengong sungguh YB PR ni...yang depa serang hakim tak apalah pulak..


MALU KERANA SHAFEE ABDULLAH BERJAYA BOGELKAN DAN KANTOIKAN PEMBOHONGAN LIWAT ANWAR IBRAHIM, AFIF BAHARDIN MAHU RUJUK SHAFEE KE JAWATANKUASA DISIPLIN MAJLIS PEGUAM!!!Wednesday, February 18, 2015

KEJADIAN ROGOL LEBIH BANYAK BERLAKU DALAM MASYARAKAT CINA...!!!!

Dalam masyarakat Cina hubungan seks berlaku secara suka sama suka sebab itu tiada istilah rogol. Habis madu sepah dibuang..


HOT ~ Cina Ni Bikin Yang Tak Bersunat Gatal Ponggong..!


Layan..

KUALA LUMPUR: “Peliknya, khutbah itu ditujukan kepada orang Islam, kenapa yang tidak bersunat gatal punggung,” soal penceramah kontroversi, Dr Ridhuan Tee Abdullah apabila wujud individu yang mempersoalkan khutbah Jumaat diterbitkan Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS), baru-baru ini.
Menurutnya, individu tersebut yang digelar sebagai wakil rakyat kiasu Pulau Pinang sebagai seorang yang jahil apabila mempertikaikan khutbah JAIS, bertajuk “Aurat: Antara Kebebasan dan Maruah”, sedangkan dia tidak begitu arif dan pakar dalam hal tersebut.
“Inilah akibatnya apabila si jahil berbicara dalam bidang bukan kepakarannya. Pakar pun, kadangkala kalah juga, bila berada di mahkamah (ICJ).
"Pendek kata, kalau kail panjang sejengkal, jangan lautan hendak diduga. Malu dan boleh merosakkan akidah.

ISU YANG PATUT KITA PERJUANGKAN!!!

Tumpang minyak tengah turun ni..ni lah peluang kita nak balun puak-puak cina DAP!!!
Perjuangan menurunkan harga barang..harga barang dengan rakyat sangat sebati..siapa yang berjaya ketengahkan isu ini akan jadi juara rakyat..!!!! Melekat nama DS Ismail Sabri di minda dan hati rakyat!!!

Tapi UMNO tak pandai main isu ni...!!!!
Thursday, February 12, 2015

BERAPA LAMA KHINZIR BOLEH BERTAHAN ..!!!
Wednesday, February 11, 2015

UPACARA NYALAAN LILIN DAN TAFAKUR DEPAN PENJARA SUNGAI BULOH... KITA TENGOK BERAPA LAMA CINABENG BOLEH TAHAN!!!Jumlah yang hadir, tidaklah seramai mana... sekitar 200 orang termasuklah warganegara asing.

Namun untuk meramaikannya, ada yang membawa kanak-kanak. Dan kanak-kanak digunakan dengan sewenang-wenangnya untuk tujuan meramaikan program nyalaan lilin yang tidak memberikan sebarang faedah.Sebahagian warga asing yang dikesan turut terlibat walaupun dari pandangan mata kasar berpandukan kepada peralatan, dia kelihatan seperti seorang wartawan. 
Jumlah yang datang, sekadar melihat dan berpesta. Ketika ditanya, mereka sendiri tahu, gelagat menyalakan lilin, tidak akan memberikan sebarang kesan. Apatah lagi, Anwar Ibrahim yang sedang berada dalam 'sel istimewa' Penjara Kajang, tidak tahu, tidak dengar dan tidak dapat melihat apa yang mereka lakukan.Menariknya, mereka yang buat, mereka cuba pula berkonfrontasi dengan pihak polis. Mereka mengharapkan polis akan mengambil tindakan ke atas mereka dan dengan itu, memudahkan mereka untuk berhujah kononnya, mereka telah dikasari dan dizalimi walaupun mereka sebenarnya berkumpul secara aman dan tidak membahayakan sesiapa pun. 

Provokasi yang dibuat, tidak pula diambil kira!!!


Ini malam kedua tetapi malam pertama nyalaan lilin dan bertafakur... Anwar Ibrahim berada dalam penjara itu, sekurang-kurangnya 3 tahun... sepanjang 1095 hari, mereka akan berada di luar penjara Sungai Buloh menyalakan lilin dan menjerit-jerit tentang REFORMASI, HIDUP ANWAR dan HIDUP LGBT?

Kita tunggu!!!!
SUMBER


Sunday, February 8, 2015

DULU BAYI..SEKARANG DAH DEWASA!!!

Tahniah PROTON...kini semakin hebat!!!

Dr. Mahathir Bawa Kereta Mencecah 150km Sejam – Jokowi

Mahathir Jokowi

Saturday, February 7, 2015

LIM KIT SIANG MESTI BARA TENGOK..!!!

Pertemuan serampang bermata-mata melibatkan hubungan Tun M dengan Najib Razak..Hubungan Malaysia Indonesia...

Jarum Cina DAP tumpul seketika sementara menantikan menantikan ada bahagian yang sesuai untuk dicucuk semulaFriday, February 6, 2015

TUNJUK BODOH TAPI PENUH GAYA

Barua Cina DAP tunjukkan kebodohan penuh bergaya..!!!MENJEJAKI ASAL USUL KETURUNAN BANGSAT!!!!

Nak tahu sikap sebenar sesuatu kaum..kita jejak asal usul mereka di tempat asal kelahiran mereka..kalau paria, perangai paria tetap tak boleh dipisahkan. Di China, jelas perangai pengotor dan sikap penting diri sendiri sedang melingkupkan kehidupan mereka sendiri..itulah yang di bawa ke Tanah Melayu..sikap pentingkan diri sendiri dan tamak haloba mereka sedang melingkupkan negara ini..!!!


SUMBER

Wednesday, February 4, 2015

PUAK BANGSAT MULA KETAKUTAN!!!!

Harap Melayu teruskan serangan terhadap peniaga cina..Boikot peniaga Cina atau Buy Chinese Last!!!!


Depa Kelam Kabut Dah , Ngeh Koo Ham Buat Laporan POLIS !!!


SEMUA NI RASIS..!!!!

Semua wanita ni rasis...sebab desak peniaga cina turunkan harga barang....Tuesday, February 3, 2015

WAHAI ANAK MELAYU..BACALAH...!!!!!!

Melayu bukan sahaja bakal kehilangan kuasa...Melayu akan hilang segalanya...

Anak-Anak Bangsa Melayu Islam MESTI Baca, Puak Liberal & Pemuja Kafir Pergi Mampus