Wednesday, February 29, 2012

APA NI????

Bersih????????


MASUK BARISAN: SAJA NAK BAGI PENYOKONG PAS TENGOK!!!

Antara kawan-kawan yang dulu menyokong PAS. Tapi hari ni hanya tinggal pak dia sokong PAS...Generasi muda yang tersedar setelah sekian lama di tipu PAS!!! MASUK BARISAN

AGAK-AGAK TAZKIRAH NI PUKUL BERAPA?????

Kelebihan OSTAZ-OSTAZ ni ialah hebat memberi tazkirah. Tazkirah kepada ibu-ibu tunggal, isteri-isteri yang sedang dalam proses bercerai, lebih-lebih lagi yang cantik! Lagi cantik lagi cepatlah tazkirah mengenai isteri berhak minta cerai!

Tazkirah akan lebih berkesan sekiranya di adakan di bilik hotel pada waktu pagi dan ramai yang tidak mengetahui fakta bahawa tazkirah akan sangat berkesan jika di adakan antara pukul 2 pagi hingga 4 pagi!!!!


MAJLIS PENYERAHAN BRIM : APA MAKNANYA NI...!!!

Yang berada di luar lebih sedikit berbanding yang sanggup berada di dalam dewan untuk mendengar leteran tentang kebaikan kerajaan!!!!


USTAZ AZIZAN SALAHKAN UMNO PULAK!!!!

Ini kes NAYA!!!

Tuesday, February 28, 2012

LEPAS ISRAEL, TERKHALWAT...DAN KEGAGALAN TERBARU ANWAR IBRAHIM!!!!

Tanda-tanda kehancuran Anwar menjelang PRU13

ALLAHUAKHBAR!!! MELAYU BANGKIT DI PULAU PINANG!!!!

Melayu harus ajar DAP dalam PRU13 nanti!!!

Monday, February 27, 2012

AYAT-AYAT CINTA

Guna masa nak 'ayat' awek bolehlah!!!

BADRUL AMIN : KITA JANGAN TUDUH MELULU!!!

Tak elok kita buat tuduhan yang mengaibkan Barul Amin. kan lebih baik kita tunggu NaBI NIKI AZIZ buat ISTIQARAH dulu!!!!

Sunday, February 26, 2012

BADRUL.....AMIN!!!!!!

KUANTAN, 26 Feb - Susulan kes penangkapan khalwat yang melibatkan tokoh agama dan pemimpin Parti Keadilan Rakyat (PKR) Ustaz Dr.Badrulamin Bahron (foto) di Hotel Swiss Garden yang telah dikecohkan oleh media arus perdana semalam, maka akhirnya pemimpin terbabit tampil membuat penjelasan apakah isu yang sebenarnya terjadi kepada beliau semalam.

Kenyataan itu telah diedarkan kepada media, bagi tidak menimbulkan salah faham dan prasangka buruk semua pihak terhadap beliau. Menurut Dr.Badrulamin apa yang terjadi semalam adalah satu tindakan terancang pihak-pihak tertentu untuk memerangkap dan mengaibkan diri beliau. 
 "Saya menafikan dengan sekeras-kerasnya dakwaan media bahawa saya ditangkap khalwat oleh pegawai Jabatan Agama Islam Pahang (JAIP) di Kuantan. Saya ke Kuantan untuk menghadiri Temurapat Pemimpin Parti Keadilan Rakyat pada 24 Februari sehingga 26 Februari 2012. Saya mengambil peranan aktif di dalam Temurapat ini. Pada petang 24 Februari 2012, wanita tersebut telah menghubungi saya dengan nada cemas dan menyatakan hasrat beliau untuk melarikan diri daripada rumah kerana bimbangkan keselamatan diri beliau. Saya dengan tegas menasihatkan beliau untuk tidak berbuat demikian", katanya. 
Menurutnya lagi, pada jam 2.00 pagi 25 Februari 2012, wanita tersebut telah menghubungi beliau bagi memaklumkan bahawa dirinya sudah tiba di lokasi Temurapat Pemimpin Keadilan di Hotel Swiss Garden.


JAIP bersubahat atas tangkapan Ustaz Badrulamin


"Saya telah mengenali pasangan suami isteri ini sejak lebih setahun lalu semasa wanita itu bersama keluarganya mengikuti rombongan umrah saya. Pasangan suami isteri ini sering berhubung dengan saya bagi mendapatkan nasihat mengenai masalah keluarga yang mereka hadapi termasuk kes keganasan rumah tangga. Di dalam usaha membantu pasangan ini, saya dan isteri pernah menziarahi keluarga ini di Rompin.

Di atas rasa tanggungjawab melihat wanita tersebut bersama anaknya di awal pagi, saya membantu beliau mendapatkan bilik penginapan. Pada jam 2.30 pagi suami wanita tersebut bersama lebih kurang 20 orang yang tidak dikenali menyerbu dan menyerang saya. Suami wanita tersebut kemudiannya telah membawa isteri dan anaknya pergi secara paksa", tambahnya. Difahamkan kumpulan lelaki yang bersikap ala samseng itu berhenti memukul beliau apabila pihak keselamatan tiba dan menghalang mereka.

Namun mereka masih tidak membenarkan beliau keluar dari bilik. Hanya setelah 20 minit dikurung oleh samseng tersebut, pegawai Jabatan Agama Islam Pahang (JAIP) tiba dan menahannya yang ketika itu berada berseorangan di dalam bilik. "Kenyataan Timbalan Pengarah JAIP, Dato' Hj.Mohd Ghazali Abd Aziz (foto) bahawa saya ditahan oleh pegawai JAIP ketika berkhalwat adalah tidak benar sama sekali.

Saya beranggapan bahawa kejadian ini merupakan satu tindakan terancang untuk memerangkap dan mengaibkan saya. Saya hanya dipanggil untuk membantu siasatan JAIP pada 27 Februari 2012. Saya akan hadir bersama peguam untuk memberi kerjasama penuh kepada siasatan ini. Dengan penjelasan ini, saya berharap semua pihak menghentikan tohmahan dan fitnah terhadap saya. Saya tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap mana-mana pihak yang membuat tuduhan dan fitnah terhadap saya", tambahnya lagi.

Pahangdaily
TERKINI: MAKLUMAT PENUH PENANGKAPAN KHALWAT USTAZ BADRUL AMIN.

Ustaz Badrul Amin d Tangkap Khalwat d Swiss Garden Hotel, Kuantan @ Pada pagi 25 Feb 2012, Ustaz Badrul Amin Bahron telah ditangkap berkhalwat dengan isteri orang di Hotel Swiss Garden, Kuantan oleh Jabatan Agama Islam Pahag (JAIP).

Wanita tersebut dikatakan bekerja sebagai juruteknik di sebuah kolej di Rompin. Badrul Amin hadir di Kuantan untuk menyertai Temurapat Majlis Pimpinan Pusat (MPP) PKR di Swiss Garden And Spa, Kuantan yg dijadualkan pada 24-25 Feb 2012

Dikatakan manager on duty hotel Swiss Garden telah memaggil salah seorang kepimpinan PKR yg turut menyertai Temurapat untuk memaklumkan penangkapan tersebut. Badrul Amin kini menjawat jawatan sebagai Ketua Penerangan PR Selangor bertaraf Exco Kerajaan Negeri.

Untuk menutup isu ini, PKR telah mengarahkan supaya Ustaz Badrul Amin dihantar balik kerana memalukan parti. Suami wanita tersebut dikatakan telah mengetahui mengenai perkara ini.

JOM TENGOK TAGLINE PAKATAN RAKYAT SEMPENA PRU 13!!!!

KHALWAT....LIWAT DAN

Saturday, February 25, 2012

SOKONG SAMAN CIKGU BARD

Banyak sangat fitnah!!!!

DATO SERI NAJIB KINI IMAM KHALIFAH AGONG GAYONG!!!!

Puluhan Ribu Anak Gayong hadir memberi penghormatan kepada Dato' Seri Najib Tun Razak di Modenas, Gurun, Kedah!

Friday, February 24, 2012

ANTARA PUNCA ANWAR IBRAHIM MARAH KAT USTAZ AZIZAN!!!

Tak iktiraf ANWAR....Boleh pulak iktiraf Tun M!!!

DATO' LATT SHARIMAN NI ORANG PAS...

Dato' Latt Shariman ni Orang Pas pun suka..


Imam Masjid Batu 9 Kota Sarang Semut, Al-Fadzil Tuan Hj Mansor telah kembali ke rahmatullah...

"Innalillaahi wa inna ilahi raaji'un
Al-Fatihah....
Imam Masjid Batu 9 Kota Sarang Semut, Al-Fadzil Tuan Hj Mansor telah kembali ke rahmatullah...
Semoga Allah menempatkan roh allahyarham di kalangan para muttaqiin......amin

SUMBER GAMBAR

Thursday, February 23, 2012

YANG KURANG AJAR PUAK-PUAK NI SAJA...

Puak-puak ni dah tak boleh buat apa-apa dah otak mereka!!!!

Wednesday, February 22, 2012

TERKINI : BERANI MEREKA ISYTIHAR SOKONG PAKATAN RAKYAT!!!

Tak guna punya orang....

PAS DAH TAHU CUMA UMNO SAHAJA YANG TAK TAHU...!!!!

PAS dah tahu mereka akan kalah di Kedah dalam PRU13 nanti tapi puak-puak UMNO ni saja yang bodoh tak terajar...tak tahu kemenangan di dalam genggaman, sebab itu mereka masih mengikut nafsu...terus bercakaran!!!!

HATI-HATI DENGAN ROTI JOHN !!!

Nah!!!!Sekarang kita dah tahu ramai ahli perniagaan Cina yang berada dibelakang Anwar Ibrahim untuk menjatuhkan kerajaan Malaysia yang selama ini menjadi tempat mereka mengaut untung!!!!John Soh Chee Wen cuma seorang dari mereka. Justeru  itu Kerajaan Barisan Nasional perlu berhati-hati dalam pemberian kontrak kepada peniaga-peniaga Cina yang dihadapan Dato' Seri Najib mengangkat tangan isyarat 1Malaysia tetapi tangan yang dibelakang mereka menggenggam pisau !

Tuesday, February 21, 2012

SIAPA LEBIH BIJAK?????